Vágólapra másolva!
A Manny Pacqiaót felkészítő Freddie Roach ezer dollárt adna annak az edzőpartnernek, aki leüti tanítványát. Pacqiao, WBC korábbi könnyűsúlyú világbajnoka a Miguel Cotto elleni címmeccsre készül.

Freddie Roach, Manny Pacqiao trénere nagyon komolyan meg akarja izzasztani tanítványát a Miguel Cotto elleni meccsre való felkészülés során.

A napokban Roach állítólag 1000 dollárt ajánlott fel annak a kesztyűpartnernek, aki az edzés során képes Pacmant padlóra küldeni. Az edzőtársak, Shawn Porter és Urban Antillon állítólag mindent meg is tettek az említett összeg bezsebeléséért.

"Manny beszedett néhány elég kemény találatot, de mindent összevetve remek edzésmunkát végeztünk" - mondta Roach, aki egyelőre megtarthatta a dollárköteget.

Az edzőtáborhoz kapcsolódó hír, hogy a korábbi könnyűsúlyú világbajnok, Jose Louis Castillo is csatlakozik majd a csapathoz, természetesen, mint sparring partner.

Roach - aki korábban nem nyilatkozott túl pozitívan a mexikói bunyós szerződtetéséről - elmondása szerint elvárja Castillótól, hogy megfelelő formában érkezzen és teljesítsen, különben nem fog igényt tartani a szolgálataira.

www.profiboksz.hu