Kovács Kálmán közelebb járt, de még elmarad a pszichopoliptól

Kovács Kálmán Budapesti Honvéd-MTK NB-I Bozsik Stadion, 2-0
Vágólapra másolva!
A korábbi 56-szoros magyar válogatott Kovács Kálmán 1-0-s olasz győzelmet várt Antonio Cassanóéknak a címvédő spanyolok elleni Eb-meccsén, amely 1-1-re végződött.
Vágólapra másolva!

"Én 1-0-s olasz győzelmet tippeltem, amit az első félidőben látottak nem is cáfoltak meg" - nyilatkozta Kovács Kálmán, miután vendégjátékosként pályára lépett a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai által rendezett strandfoci-meccsen.

A volt válogatott csatár a minap azzal került reflektorfénybe, hogy a Hír Televízió egyik műsorában Svájcot az Eb titkos esélyesének nevezte, noha Ottmar Hitzfeld csapata nem jutott ki a tornára.

"Végig az volt az érzésem, hogy a spanyolok jó eredménynek tartják a döntetlent, így egyik csapat sem lehet elégedetlen az 1-1-gyel. Ahogy mi is jó érzéssel konstatálhattuk, hogy Kassai kiválóan bíráskodott, biztos, hogy további meghatározó találkozókat bíznak majd rá az Európa-bajnokságon" - tette hozzá Kovács, aki a Nemzeti Sportnak elárulta, hogy a csatorna, amely szakkommentátornak hívta, azóta szólt neki, hogy mégsem kell mennie. "Valóban, utólag visszanézve, félreérthető volt, amiről szó volt" - ismerte el, magyarázkodni azonban nem akar.