Vágólapra másolva!
Az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapata vasárnap 25-25-ös döntetlent játszott a Rhein-Neckar Löwen otthonában, így továbbra is veretlenül vezet Bajnokok Ligája-csoportját. A rangadó komoly áldozatokkal járt, ugyanis Carlos Ruesga és Cristian Ugalde mellett Nagy László ismét megsérült.

"A térdem bedagadt, de remélem, ez az állapot nem tart sokáig, mert szombaton a Zagreb ellen újabb mérkőzés vár a csapatra" - nyilatkozta Nagy László a Telekom Sporthír Szolgálatnak.

A csapatkapitány elmondta, a mérkőzésen két csapattársa is megsérült. "Carlos Ruesga a combját fájlalja, Cristian Ugalde viszont egy elképesztő esés után alig tudott felkelni a földről. Elmondása szerint roppantak a csigolyái, nagyon komoly fájdalmat érzett a medencecsontján, a hátán és a nyakán. A hétfői napot a kórházban kezdte, ahol többek között MRI-vizsgálattal igyekeznek megállapítani, hogy mi a fájdalom oka, és milyen kezelésre szorul. Szegény nehezen viselte az éjszakai repülőutat hazafelé."

A klub hivatalos honlapja szerint Ugalde már valószínűleg a hét végén pályára léphet, Ruesgára viszont részleges izomsérülés miatt kéthetes kihagyás vár. Nagy László térdét kedden MRI-vizsgálatnak vetik alá, állapotáról legkorábban azt követően várható részletesebb információ.