Vágólapra másolva!
Visszatért Tolna megyébe Fodor Péter, az Atomerőmű SE férfikosárlabda-csapatának korábbi sikertrénere, aki legutóbbi állomáshelyét, Pécset elhagyva a szintén élvonalbeli Gunaras KC-Dombóvár együttesét választotta. Fia, Márton Debrecenbe szerződött.

Egy edző nélküli csapat és egy csapat nélküli edző nagy találkozására került sor a hét elején Dombóváron, ahol az élvonalban bent maradó, s végül az új szezonra is nevező Gunaras KC együttese szerződést kötött Fodor Péterrel.

A dombóvári együttes korábbi trénere, Dzunics Braniszlav a Zalaegerszeg ajánlatát fogadta el, így esett a választás a Pécsről távozó Fodorra. Sokáig ugyan az is kérdéses volt, vajon a Gunaras KC egyáltalán vállalni tudja-e a következő szezont a legjobbak között, ám az új szponzor, a Human Rent Rt. vállalta a csapat életben tartását.

Fodor révén tapasztalt edző érkezik, a szakvezető még a paksi Atomerőmű SE élén bajnoki aranyat (2002) és ezüstöt (2001), és két Magyar Kupa-elsőséget (2001, 2003) szerzett.

Ami a játékoskeretet illeti: Panta István Paksra szerződött, Hendleint és Tömösváryt visszarendelte a Kaposvár, és bizonyosan távozik Edmonson és Mohs is.

Az angol irányítót, Duke-Germayne Forbes-t ellenben visszavárják, mint ahogy a dombóvári fiatalokra is számítanak a vezetők.

A csapat augusztus 22-én kezdi a felkészülést az új idényre, amelyre pécsi, zalaegerszegi és kaposvári tornával hangol. A dombóváriak első bajnoki találkozójukat október 21-én Székesfehérváron, az Albacomp otthonában játsszák.