Vágólapra másolva!
Bejutott a legjobb nyolc közé a férfikézilabda Bajnokok Ligájában a Fotex KC Veszprém, miután a nyolcaddöntő visszavágóján simán, 39-29-re legyőzte a vendég ukrán Zaporizzsja csapatát. Szintén negyeddöntős a Dunaferr az EHF-kupában, miután az újvárosiak az idegenbeli 11 gólos siker után hazai pályán 38-30-ra nyertek a lengyel Wroclaw ellen.

Férfi BL, nyolcaddöntő, visszavágó:
Fotex KC Veszprém - Zaporizzsja 39-29 (19-13)
továbbjutott:
a Veszprém, 67-58-as összesítéssel.

Ráijesztettek a vendégek a Veszprémre, kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiak csak a 9. percben egyenlítettek, majd kisvártatva sikerült fordítani. A rendkívül gyors kézilabdát játszó Zaporizzsja jól tartotta magát.

A 14. percben 8-6-ra vezetett, és először állt továbbjutásra a fanatikus közönsége által támogatott, ám a térdsérüléssel bajlódó Perez Carlost nélkülöző Fotex, amely később még emberhátrányban is növelte a különbséget. Még a szünet előtt Budaynak és a kapus Solának is volt egy-egy jó periódusa, így megnyugtató lett az előny.

A második félidőben sem volt gond, mert az ukránok védőfala nem zárt tökéletesen. Igaz, olykor a hazaiak könnyelműsködtek, nem összpontosítottak eléggé, így aztán csak a hajrában lett fölényes a győzelem.

A másik magyar BL-résztvevő, a Pick Szeged vasárnap 19 órakor fogadja a címvédő Celjét, amellyel 23-23-as döntetlent játszott Szlovéniában. A negyeddöntő sorsolását kedden tartják Bécsben.

Férfi EHF-kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:
Dunaferr - Wroclaw (lengyel) 38-30 (19-17)
továbbjutott:
a Dunaferr, kettős győzelemmel

Mivel múlt vasárnap Lengyelországban biztosan győzött a magyar együttes, ezért a mostani visszavágó csak formalitás volt, amelyen a játékosok igyekeztek kiszolgálni lelkes közönségüket. Ami a támadást illeti, ez maradéktalanul sikerült, a védekezés viszont nem volt tökéletes. A negyeddöntő sorsolását kedden tartják Bécsben.