Vágólapra másolva!
A szombathelyi Dobó SE pénteki edzésén egy diszkosszal arcon találtak egy fiatal sportolónőt, akin több komoly műtétet is elvégeztek a baleset óta.

A Sugár úti Atlétika Centrumban - több szemtanú egybehangzó állítása szerint - egy diszkosszal arcon találták M. Júliát, a klub fiatal versenyzőjét.

Több műtétet is elvégeztek már rajta

A sportolónőt a szombathelyi Markusovszky Kórházba szállították, ahol a szájsebészeten több komoly műtétet is elvégeztek rajta, majd az ápolását az intenzív osztályon folytatták - írja a Nyugat.hu.

Forrás: AFP/Franck Fife

A weboldal szerint az olimpiai bajnok Pars Krisztián edzője, Németh Zsolt nem volt ott az edzésen, ezúttal a szakember testvére, Németh László felügyeletével tréningeztek a Dobó SE fiatal atlétái.

A sors furcsa fintora, hogy

Németh László aktív sportoló korában hasonló dobóbalesetet szenvedett.

A dobóedzéseken nagyon ritka az ehhez hasonló baleset, mivel a versenyzők figyelmeztetik a társaikat dobás előtt. Ezen kívül a dobószektorban kint lévő atléták mindig a kört figyelik, az edzést irányító edző pedig folyamatosan figyelmezteti a veszélyre a sportolókat, főleg, ha fiatal, kezdő versenyzőkről van szó - emlékeztet a Nyugat.hu.