Vágólapra másolva!
Nem kell aggódnia, ha máris hiányoznak önnek a legnagyobb sportolók: napokon belül szurkolhat a tenisz US Open, az atlétikai Gyémánt Liga vagy a kerékpáros Vuelta a Espana sztárjainak, de Forma-1-et és topfocit is nézhet napokon belül.

Bő két héten át versenyzett a sport világának legjava Londonban. Az olimpia a sűrű program miatt gyorsan véget ért, ám nem kell sokat várniuk a legmagasabb szintű sportra kíváncsiaknak.

Már szerdán elkezdődik az evezős vb Plovdivban, pénteken pedig folytatódik az atlétikai Gyémánt Liga Stockholmban. A kerékpár rajongói szombattól már nézhetik az idei harmadik nagy körversenyt, a Vuelta a Espanát.

Augusztus 23-án és 26-án a Gyémánt Liga-sorozat újabb állomásaihoz érkezik (Lausanne és Birmingham), 27-én pedig kezdődik a teniszezők idei utolsó Grand Slam-tornája, a US Open.

Az európai fociszezon 31-én indul be hivatalosan a Chelsea-Atlético Madrid Szuperkupa-döntővel, amikor már két napja megy majd a Paralimpia. Visszatérnek öthetes pihenőjükről a Forma-1 sztárjai is, akik a szeptember 2-ai Belga Nagydíjon ülnek ismét a pilótafülkékbe.

Még a válogatottak is elkezdik a tétmeccseket, a magyarok például szeptember 7-én Andorra, 11-én Hollandia ellen játszanak majd vb-selejtezőt.

Balatonfüreden vitorlázó laser Európa Kupát rendeznek szeptember 7-9-ig, míg 12-16-ig a nyíltvízi úszók Eb-jét tartják meg Piombino partjainál. Akinek tehát hiányérzete volna, már szeptember első feléig számos sportcsemegét fogyaszthat.