Vágólapra másolva!
A magyar sportélet két kiemelkedő képviselője látogat el augusztus 5-én, kedden az [origo] Társalgójába. Az NBA-t is megjárt s nemrégen a spanyol Tau Cerámica Vitoria együtteséhez szerződött Dávid Kornélt 14.00, a napokban világbajnoki címet szerzett magyar férfivízilabda-válogatott csapatkapitányát, Benedek Tibort pedig 16.00 órától kérdezhetik olvasóink.

Bepillantok az [origo] Társalgójába

A 105-szörös magyar válogatott Dávid Kornél hétfőtől újra edzésbe áll, a bostoni NBA-tábort követő egyhetes balatoni nyaralás befejeztével. Elviekben a Boston Celticstől is befuthat még egy ajánlat számára, de azt csak akkor fogadná el, ha garantált szerződésre vonatkozna. Ebben az esetben minden jogi következmény nélkül elhagyhatná a Tau Vitoria együttesét.

Benedek Tibor - aki Vincze Balázst megelőzve immár a legtöbbszörös magyar válogatott játékos - jelenleg az olasz Pro Reccóban pólózik, s csapatkapitányként harminc év után ismét vb-aranyat nyert a férfi vízilabdázókkal. Kemény Dénes együttese a július 26-ai, szombati döntőben 11-9-re verte az olaszokat, s ezzel 1973-at követően másodszor lett világbajnok.

A két sportoló augusztus 5-én látogat el a Társalgóba, Dávid Kornélt délután kettőtől, Benedek Tibort négytől kérdezhetik az érdeklődők.