Mit szívott a hazaküldött ghánai focista?

Sulley Muntari, foci, ghánai fociválogatott, foci-vb
UNITED STATES, Miami Gardens : Ghana's midfielder Sulley Muntari a training session at Miami Sun Life Stadium in Miami Gardens, Florida on June 8, 2014. AFP PHOTO MLADEN ANTONOV
Vágólapra másolva!
Sulley Muntari, a ghánai fociválogatott vébéről hazaküldött sztárja egy most nyilvánosságra került videón a többiek előtt vízipipázik, miközben a társak füves embernek és ganja farmernek szólítják.
Vágólapra másolva!

A ghánai válogatottnak nem volt jó vébéje, a csapat nem jutott tovább a csoportból, és több botrány is kirobbant, az utolsó csoportmeccs előtt hazaküldték Kevin-Prince Boatenget és Sulley Muntarit, és mivel a játékosoknak tartozott a szövetség, maga a ghánai államelnök küldte a pénzt különgéppel.

Most egy olyan felvétel került ki, amelyen egy csapatgyűlésen Muntari vízipipázik, mire az egyik csapattárs, Emmanuel Badu szájából elhangzik a "Weed Man' kifejezés, amely nagyjából úgy fordítható, hogy füves ember.

Forrás: AFP/Mladen Antonov

Egy másik játékos ganja farmernek szólítja Muntarit, ami hasonló jelentéssel bír, ugyanis a ganját is a marihuánára szokták használni. A ghánai szövetség a videó nyilvánosságra kerülése után azt közölte, hogy a felvétel nem Brazíliában készült, hanem korábban, Hollandiában, mindenesetre nem kizárt, hogy ennek az esetnek is volt köze Muntari hazaküldéséhez.