Veszélyben Ronaldo karrierje

Ronaldo
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (L) is helped by a phisyotherapist after having an ice bag strapped to his left knee during a training session at Moises Lucarelli stadium in Campinas on June 18, 2014, during the 2014 FIFA World Cup football tournament in Brazil. AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy véget ért a portugál labdarúgó-válogatott sztárjának, Cristiano Ronaldónak a világbajnoksága.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid kétszeres aranylabdás klasszisa eleve fájós térddel érkezett Brazíliába, ahol az első edzésen csupán negyed órát tudott a pályán maradni.

Bár a következő tréninget végigdolgozta, de a németek elleni első meccsen hiába játszott 90 percet, látni lehetett a mozgásán, hogy messze nincs tökéletes állapotban. A szerdai edzésen fél órával a vége előtt szintén le kellett bicegnie a pályáról, Jose Carlos Noronha, a portugálok csapatorvosa pedig megkongatta a vészharangokat.

Véget érhet Ronaldo vébéje Forrás: AFP/Francisco Leong

"Hagyd, hogy pihenjen a térded, vagy veszélybe kerül az egész karriered" - mondta az El Confidential lap értesülései szerint a csapatorvos Ronaldónak, mire a focista állítólag így reagált: "Én vagyok az egyetlen, aki megmondja, hogy játszom, vagy sem."

Később ugyanakkor a portugál cserekapus, Beto mindent cáfolt, mondván: Ronaldo százszázalékos állapotban van, minden meccsen játszani fog.