El vannak átkozva a vébére készülő Chelsea-játékosok

Vágólapra másolva!
John Obi Mikel személyében újabb Chelsea-játékos dőlt ki a sorból, s lesz kénytelen kihagyni nemzeti együttesének tagjaként a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot.
Vágólapra másolva!

A nigériai válogatott középpályásnak a lába sérült meg - jelentette be szombaton az afrikai ország sportági szövetsége, amely közelebbi részletekkel nem szolgált a balszerencsés esetről. Csak annyit lehet tudni, hogy Mikel edzés közben járt pórul.

A peches futballista nemrég épült fel térdsérüléséből, s a már a vb helyszínén tartott mostani volt, azaz csak lehetett volna az első teljes értékű tréningje gyógyulása óta. Az angol bajnok Chelsea 23 éves játékosa helyére a tartalékként megjelölt hét futballista egyike kerülhet be Nigéria nemzeti csapatába, amely a B jelű csoportban az argentinokkal, a görögökkel és a dél-koreaiakkal küzd meg a vb első fázisában.

Mikel előtt a Chelsea három másik válogatott játékosa is hasonlóképpen balszerencsésnek bizonyult: különböző sérülések miatt a német Michael Ballack és a ghánai Michael Essien biztosan, míg az elefántcsontparti Didier Drogba valószínűsíthetően nem játszhat a világbajnokságon.