Szilágyi Messit hiányolja és nem lámpalázas

Vágólapra másolva!
Kedden újabb potenciális magyar éremesélyek mutatkoznak be a pekingi olimpián, a férfi kardozók egyéni versenyében Nemcsik Zsolt és Decsi Tamás mellett ott lesz a tavalyi, magyar arannyal záruló szentpétervári világbajnokság nyerőembere, a 18 éves Szilágyi Áron.
Vágólapra másolva!

Dajka Balázs helyszíni interjúja Pekingből

Amikor az edzésre készülő fiatal klasszist megtaláltuk az olimpiai faluban, éppen az orvosi szobában tartózkodott, szerencsére nincs szó komolyabb bajról, de egy gyulladás miatt kezelni kellett a jobb térdét.

- Hogy tetszik az olimpia hangulata?
- Ott voltunk a megnyitón, az nagyon rendben volt, de amúgy sincs panasz semmire. Jó a szállásunk, három kétágyas szobába raktak minket, van benne hűtő, tévé, még vasalószoba is. Az ételekkel sincs probléma, elég változatos a kínálat, ha meg ismerős ízekre vágyom, akkor még ott van az olimpiát támogató gyorsétterem.

- Sikerült sztárokkal összefutni az olimpiai faluban?
- Láttam már Djokovicot és Jao Minget, de sajnálom, hogy a focitorna máshol zajlik, mert Messire vagy Ronaldinhóra is kíváncsi lennék. Federer viszont járt már a faluban, sőt, az úszó Szepesi Niki fotózkodott is vele.

Forrás: MTI

Nézze meg galériánkat!

- Első olimpiájára készül, hogy megy ki a pástra, idegesen, lámpalázasan, vagy úgy, hogy mindenkit meg akar vágni?
- Nincs lámpaláz, nem vagyok olyan típus, nyugodtan várom a versenyt.