Hitzfeld lehet Eriksson utóda Angliában

Vágólapra másolva!
Angol lapok sokasága úgy tudja, amennyiben Sven-Göran Eriksson nem hosszabbítja meg szerződését az angol labdarúgó-válogatott élén, úgy az Európa-bajnokságot követően ismét külföldi tréner, Ottmar Hitzfeld ül a szigetországiak kispadjára.
Vágólapra másolva!

A Daily Telegraph információját rengeteg brit forrás átvette, sőt, az Angol Labdarúgó Szövetség új vezérigazgatója, Mark Palios el is ismerte, örömmel venné, ha a Bayern München szakvezetője folytatná az Eriksson által megkezdett munkát.

Partizan: edzőkeresés
A belgrádi Partizan csapata, úgy tűnik, rövidesen megtalálja a néhány hete elköszönt Lothar Matthäus utódját. A szerb bajnok kiszemeltje egy másik német, Werner Lorant, aki hazájában az 1860 München együttesénél szerzett nevet magának, legutóbb a török Fenerbahcénál edzsőködött. A német szakember jelenleg Dél-Koreában dolgozik az Incseon együttesénél, ám szeretne mielőbb visszatérni a kontinensre, bár a szerb sajtó szerint elképzelhető, hogy Ivica Osim személyében erős vetélytársa lehet a poszt elnyeréséért vívott harcban.


Palios úgy véli, a Newcastle United szakvezetőjét, Bobby Robsont leszámítva nincs olyan hazai szakember, aki nyugodt szívvel pályázhatna a kapitányi posztra. A brit sajtó azt is tudni véli, hogy Eriksson távozása után a Chelsea kispadját foglal(hat)ná el, míg Hitzfeld amennyiben visszautasítja az angol ajánlatot, úgy 2006 után Rudi Völler örökébe léphetne a Nationalelf élén.