Diákoké az éjszaka Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Nem múlthat el hónap anélkül, hogy a gödöllői Club Q ne rendezné meg a legfiatalabb korosztály kedvelt diákbuli-sorozatát. A Tig party május 16-ai, pénteki buliján ezúttal az igényes tánczenét kiadó Flamemakers-duó egyik felét, Daneel-B-t látják vendégül.
Vágólapra másolva!

A huszonkét éves dj neve fiatal kora ellenére lassan fogalommá válik, a Club Q-ban is többször fellépett már, éppen ezért neve garancia a minőségi zenékre. Tizenkét évesen kezdett diszkózni, majd két év múlva pedig már önálló fellépéseket vállalt.

Ekkorra már az ország összes neves klubjában (Pacha, Bank), illetve rádiójában (Roxy, Rádió1) szerepelt. Tizenhét évesen egyedülálló vállalkozásként megalapította a Radio69-et, Magyarország egyedüli house-netrádióját.

Olyan neves sztár-dj-k pörgettek műsorában, mint Erick Morillo, Benny Benassi, Steve Angello, Eric Prydz és David Guetta. Három éve létrehozta a Flamemakers formációt, melynek minőségi kiadványai azóta világszerte is ismertté tették a nevét a dance-szcénában.

Saját bevallása szerint csak house-t játszik, ám idetartozik az összes ágazat és megjelenő forma. Soulful-, electro-, funk-, tribal-, progresszív-, baleric-, vocal-, latinhouse - a pénteki Tig Partyn is ebből ad ízelítőt a táncoló hallgatóságnak.

Pest megye legmenőbb diákbulijában ezen az éjszakán "kicsik és nagyok" korhatár nélkül látogathatják a klubot, ahol a szervezők külön figyelmet fordítanak a kiskorúak alkoholmentes szórakoztatására.

Ezúttal Daneel-B mellett további vendég-dj-ként az Ignác rádiós Krisztik Józsi szerepel, valamint a gödöllői Club Q két rezidense, Tégla és Joe Nathan gondoskodik a bulizók jókedvéről május tizenhatodikán.

(x)

The Flamemakers & dj Wallas feat. Adri: Elektro Funk