Ami még nem volt

Vágólapra másolva!
A világhírű, Grammy-díj nevezéssel is büszkélkedő producer és DJ, a holland Tiësto egy új PS3 játék zenéjéből készít remixeket. Az Alone in the Darkhoz készített mix és videoklip lehet az alapja a jövő hasonló próbálkozásainak. A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

Az Eden Games Playstation 3-ra írt formabontó akciójátéka, az Alone in the Dark: Inferno novemberi megjelenése örömteli nap a trance-rajongóknak is: Tiësto ekkor adta ki exkluzív mixét. November 18-ától cédén és mp3-ban is megszerezhető a Streamline Records kiadványa.

A játék zenéje eredetileg egy nagyon komoly hangszerelésű mű, Olivier Deriviere alkotása, melyben egy bolgár kórus teremti meg a súlyos alapokat. Tiesto ezt ültette át a táncterek világába - nem is akárhogy, hiszen a mix magában hordoz mindent, amiért a DJ-t olyan sokan szeretik.

A remix kiadásával egyidőben egy videóklip is napvilágra került, amely a játékból vett jelenetekből készült. A klip számos más Tiësto-videóhoz hasonlóan a belga Courage keze munkája. A videoklipből azért az is kiderül, hogy inkább a zenéjéért, mint a grafikájáért fogjuk szeretni a játékot.

"Az Alone in the Darkkal izgalmas kihívásokkal kerültünk szembe" - nyilatkozta Iwan de Kuijper, a Streamline Records és a Streamline Sound vezető mnedzsere. "Valami olyat kellett létrehozni, ami tökéletesen kiegészíti a játékot, miközben az alkotó zenészek által belevitt értékeket is megragadja. Ez igencsak sokoldalú hozzáállást igényelt részünkről, de úgy gondoljuk, a végeredmény a résztvevők legmesszemenőbb igényeit is maximálisan kielégíti. Amit létrehoztunk, az megteremti az alapjait annak, ahogy a jövőben a zene és a videójátékok összefonódnak majd."

Ha kíváncsi vagy a videóklipre, és hogy mit nyilatkozott még a zene készítéséről Tiësto, kattints tovább a Housemusic.hu cikkére!

Housemusic.hu

Tiësto megamix