Pest megye legmenőbb diákbulija

Vágólapra másolva!
November 21-én pénteken újból a diákokat várja egy fergeteges partyra a gödöllői Club Q, ahol a Tig Party keretében ismét a szórakozóhely két, mindenre elszállt rezidens dj-je mellett Daneel-B (Flamemakers) táncoltatja meg a helyi ifjúságot.
Vágólapra másolva!

Ha diákbuli, akkor nem kétséges, hogy irány Gödöllő! A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Tig partyn ismét egy mesterhármas várja a tanulástól elfáradt diáksereget.

Daniel-B, a huszonéves dj neve fiatal kora ellenére lassan fogalommá válik, a Club Q-ban is többször fellépett már, éppen ezért neve garancia a minőségi zenékre. Tizenkét évesen kezdett diszkózni, majd két év múlva pedig már önálló fellépéseket vállalt.

Ekkorra már az ország összes neves klubjában (Pacha, Bank), illetve rádiójában (Roxy, Rádió1) szerepelt. Tizenhét évesen egyedülálló vállalkozásként megalapította a Radio69-et, Magyarország egyedüli house-netrádióját.

Olyan neves sztár-dj-k pörgettek műsorában, mint Erick Morillo, Benny Benassi, Steve Angello, Eric Prydz és David Guetta. Három éve létrehozta a Flamemakers formációt, melynek minőségi kiadványai azóta világszerte is ismertté tették a nevét a dance-szcénában.

Saját bevallása szerint csak house-t játszik, ám idetartozik az összes ágazat és megjelenő forma. Soulful-, electro-, funk-, tribal-, progresszív-, baleric-, vocal-, latinhouse - a pénteki Tig Partyn is ebből ad ízelítőt a táncoló hallgatóságnak.

JoeNathan már az általános iskolai bulikban bontogatta szárnyait, akkor még cédéről és kazettáról kevert, majd pedig dj Newl tanári felügyelete alatt a bakelittel is megismerkedett.

Az ország klubjainak nyolcvan százalékában játszott már, több rádióadón is vezetett saját műsort, dj Szeiferttel való ismeretsége irányította a dallamos house felé.

Iskolai rádiósként kezdte Dj Tégla, majd pedig iskolai és városi rendezvények lebonyolításával folytatta. A dj-skedés alatt eltöltött évek alatt fellépéseinek listája a telefonkönyvet is megtöltené. Együttzenélt már a hazai dj-k és művészek, együttesek krémjével, stílusa a deephouse és a trance.

Pest megye legmenőbb diákbulijában ezen az éjszakán "kicsik és nagyok" korhatár nélkül látogathatják a klubot, ahol a szervezők külön figyelmet fordítanak a kiskorúak alkoholmentes szórakoztatására. Belépő ezer és ezerötszáz forintos áron váltható.

(x)