Progresszív partyzás Snake Sedrickkel

Vágólapra másolva!
Október 11-én, szombaton ismét Progressevent Inside a gödöllői Club Q falai között, ezúttal azzal a Snake Sedrickkel, akinek nemrég jelent meg egy trekkje a legendás Amnesias válogatáslemezen. Az ifjú producer számos alkalommal megmutatta már, hogyan csinál fergeteges, teltházas bulikat. Itt az újabb alkalom, nem éri meg lemaradni!
Vágólapra másolva!

A nyári szünetet elhagyva ismét Progressevent Inside party a Club Q falai között Gödöllőn, és a három rezidens dj (Kalk Sperling, Retroboii és Scott Boo ) ezúttal sem aprózta el a dolgot: azt a Snake Sedricket hívta el fellépni, aki számos alkalommal bizonyított már rendezvényeiken.

Snake Sedrick ötvenedik kiadványán van túl, amelyek az USA-tól Japánig jelentek meg, közülük néhány Tiesto kiadójánál is. Lassan harmincadik kislemezüket adják ki, melyek számos válogatáslemezen, köztük az Amnesia, a Godskitchen Ibiza és a Global Underground válogatáslemezein is szerepeltek már.

Az ifjú tehetség producerkedéssel kezdte, 2000-ben érte el első sikerét az Across the Sahara című számmal, melyet az izraeli house-sztár, Moshic is előszeretettel pörgetett. Hamarosan újabb stúdiómunkák és remixek elkészítése után dalai olyan dj-k mixcédéin debütáltak, mint Hernán Cattaneo és Andrew K.

Szlovák barátjával létrehozta a Tilth Music digitális kiadót, ahol művészeti igazgatóként dolgozik, és amelyen azóta saját munkáin kívül többek közt Jay Lumen és Add 2 Basket munkái jelennek meg.

Öt éve kezdte a dj-zést, Európa számos nagyvárosán kívül Dubajban is megfordult már. Az amerikai Proton rádió kérésére Andro és Yvel & Tristan társaságában elindíthatta havi négyórás Indigo című műsorát.

A gödöllői Club Q október 11-ei, szombati Progressevent Inside partyján Snake Sedrick hajnali egykor lép a lemezjátszók mögé, a warmupról Kalk Sperling gondoskodik, Snake kétórás szettje után Retroboii és Scott Boo back2backje hallható.

(x)