Vágólapra másolva!
Újabb megjelenések a Chi Recordings háza táján, ezúttal két lemezzel, azon belül művészeik exkluzíKév remixeivel jelentkeznek: az underground popdíva, Péterfy Bori trekkjére készült néhány átdolgozás, valamint a Transparent Sound újra kiadott Cider Club számát Fine Cut Bodies bolondította meg kissé.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg itthon nem kell bemutatni Péterfy Borit, a Nemzeti Színház színésznőjét, az ex-Amorf Ördögök, illetve a saját nevét viselő Love Band frontemberét. Volt nekik tavasszal egy remixalbumuk, amiről 5 HMD remixet választottak ki, hogy a nemzetközi e-zenei szcénába is szétszórják, hátha szeretni fogják a megmondóemberek.

És igen, szeretik! Például Laurent Garnier, Murray Richardson, Nils Noa, Ben Mono, Mazi, Kevin Beber, Andro, The Bulgarianz, Cagedbaby, Elite Force, Nick Thayer már jól megtámogatta szavakkal és a zenék pörgetésével a kiadványt, de a reakciók még jönnek és jönnek...

A megjelenésre öt teljesen különböző hangulatú mixet válogattak össze, így kerülhetett egymás mellé Anorganik ördögi elektrofunkja, Fine Cut Bodies fidget-es agymosása, SKC brokenbeat verziója, a Beduinok sivatagi kopácsolása és Barna György erőteljesen folkosított vonósmixe. Hallgatni és jó minőségben megvásárolni a zenéket a Beatport.com-on lehet.

Infók: [CHI022] Péterfy Bori & Love Band: Hello Modern Dizájn Remixes (2008/10/29)

Anorganik evil funk mix <1
Fine Cut Bodies' fidget ride <2
SKC mix <3
The Beduinz remix <4
Barna Gyorgy vonósmix <5

Martin Brown és Orson Bramley Transparent Sound formációja öreg játékos az elektornikus zenei pályán. Az elmúlt 10 évben megjelent 2 albumuk, remixeltek Radioactive Mannek, Mr Velcro Fastenernek, a Cure-nak, vagy az ezen a kiadványon is vendegszereplő Vector Loversnek.

A Cider Club 2006-ban megjelent már az Electrix kiadónál, de mivel azóta készült egy rakás új remix, épp itt volt az ideje, hogy napvilágra kerüljenek a titkos verziók is. Az eredeti mellett a kiadányon helyett kapott egy Vector Lovers-szel közös vokális verzió is, a Repeat Repeat egy mély minimáltechnóval készült az alkalomra, még a Chi fenegyereke, Fine Cut Bodies egy finom techhouse remixet dobott a közösbe.

[CHI021] Transparent Sound: Cider Club (2008/10/08)

1> Vector Lovers + Transparent Sound mix (guitar by Niall Shackleford)
2> Fine Cut Bodies remix
3> Original
4> Repeat Repeat remix

party.[origo].hu