Dunai táncfakultáció: új sorozat a Chitől - megvannak a nyertesek!

Vágólapra másolva!
Először jelentkezik a talán nemzetközi szinten legismertebb magyar kiadó, a Chi Recordings Faculty nevű sorozata február tizedikén, pénteken az A38 hajóról. A sorozat rezidense az Ablak-A-Dubráról ismert Kevin aka FCB. Már a pénteki alkalommal is neves, bár nálunk nem annyira ismert fellépők tisztelik meg a sorozatot: itt lesz a német Al-Haca, és két bristoli, az amerikai származású 30 Hz és a brit dj Pinch. Jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

Kevin aka Fine Cut Bodies, a Chi Recordings nevű jelentős, független elektronikus zenei kiadó egyik húzó-dj-je és maga a kiadó új partysorozatot indít. A Faculty zeneileg és koncepciójában is különbözik a szintén a label nevéhez köthető és az évek alatt legendássá vált Ablak-A-Dubra sorozattól: "Akartunk egy olyan bulit, ahol sokféle elektronikus zenei műfaj találkozik, és nemcsak egy-egy szettben hallhatók különböző stílusok, hanem az előadók profilja is teljesen eltér egymástól" - így Kevin a Facultyról.

Kevinről tudjuk, hogy nem a zenei stílusok, hanem a muzsikához való viszony határozza meg ízlését. Ennek szellemében fogant a Chi Faculty sorozat is. Már az első alkalommal, február tizedikén (Lesson 1) neves, bár nálunk kevéssé ismert vendégek játszanak az A38 hajón.

Németországból Al-Haca teszi tiszteletét, aki a dancehall-reggae-ben, a dubban és hiphopban is otthonosan mozognak. A brit, bristoli Vertical Soundz amerikai vezére, 30 Hz breakbeat-lemezeit is elhozza. Szintén bristoli arc dj Pinch, aki a helyi dubstep-szcéna motorja és a Tectonic kiadó vezére is. Az ő fellépésének aktualitást ad a Planet Munál hamarosan megjelenő single-je is.

A mieink közül már említett FCB mellett DTS teszi teljessé a zenei vegyes salátát. Az első táncfakultáció tandíja elővételben ezerháromszáz forint, a suli napján egy ötszázassal több, mely helyszínen fizetendő be. Ám a szervezők két jegyet ajándékoztak a party.[origo].hu olvasóinak: melyik időszakot tartja Naga a Chi legemlékezetesebb korszakának?

Forrás: [origo]

Dj Pinch

A helyes válasz a St. Tropez fémjelezte időszak volt. A nyertesek: "Andryffffe1s Hamburger" és Molnár Zsófia. Őket e-mailben értesítettük a buliba bejutás pontos menetéről.