Lemeztelenített szénhülyék

Vágólapra másolva!
Csütörtökön, azaz október 2-án az A38-on a közönséget az Amber Smith zenekar hangolja az estére, utánuk a Carbonfools mutatja be új lemezét, majd a Moszkva tér koncertje alatt mozoghatjuk le energiatartalékunkat.
Vágólapra másolva!

Az este folyamán fellép az egyik legrégebben létező itthoni indie-zenekar, a negyedik sorlemezénél tartó Amber Smith. A tavasszal kiadott produktumot a Radiohead, a Muse, Paul McCartney és a Beatles egykori producerének segítségével készítették el, mely egy baltikumi kiadó segítségével került forgalomba.

Utánuk pedig a The Carbonfools a színpadon, amely idén teljesen felpörgött: az underground kultzenekarnak számító banda kisebb névváltoztatás után állandó énekessel lép fel majd egy éve, és koncertjein sokkal nagyobb hangsúlyt fektet az elektronika és az élő hangszerek fúziójára.

Techno, diszkó, bigbeat, és ki tudja, mi minden kerül ki dj Titusz vegykonyhájából, de az biztos, hogy a perkás Zsüli, a gitáros Vígh Dávid, a basszeros Zsazsa és Keleti Keló Tamás sem tétlenkedik a dobok mögött. Bármikor robbani készülő energiabomba, amely nem hátraarcra ösztönzi a hallgatót, hanem éppen fordítva, ráadásul az új énekes-frontember, Fehér Balázs kellő intenzitással teszi oda magát minden fellépésen.

Az újabb videóklipes slágerek, mint a Cash vagy a The Line mellett egy régi is helyet kapott az új albumon, így aztán a Mosquito 2008-as átirata is hallható lesz. Végre megkaphatjuk újabb dózisunkat a szénhülyék elektró-rock előadásán, valamint haza is vihetjük az új cédét, ha már négy évet vártunk rá (mi még egy überkirály polóra is gyúrunk), mert az este folyamán megvásárolható lesz mindkettő a helyszínen.

Ha még marad energiánk, akkor érdemes maradni, ugyanis az estét a Moszkva tér zenekar koncertje vezeti le, jegyek elővételben a nagyobb jegyirodákban (Ticket Expressz, Interticket, Ticket Pro) és a helyszínen (A38) kaphatók!

party.[origo].hu

The Carbonfools: The Line