Beethoven és Mortal Combat - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Sasha a Studióban ad ötórás szettet, az Elite Force a hajón gyakorlatozik. Lesz Karácsonyi Paralízis, Varga Zsuzsis Eat ME!, közönséggel karácsonyozó Carbonfools, és a dancehall-reggae sem maradhat el ezen a hétvégén.
Vágólapra másolva!

Sasha akár ingyen is a tied lehet a Studióban

A progresszív-house stílusalapítója, Sasha december 22-én, másfél év után látogat újra Budapestre. A Hajógyári szigeten szombaton Chriss gondoskodik a hangulatmelegítésről. A limitált belépős exkluzív partyra a dj ötórás szettel készül.

Sasha varázsát a szakma és a közönség abban látja, hogy noha a tömegeknek alkot, zenéi mindig egy kicsit a tömeg-művek előtt járnak. Azt mondják róla, hogy kis túlzással ő a XXI. század és a house Beethovenje. Ha velünk játszol, akár ingyen is elmehetsz erre az igazán különleges partyra.

Ugyancsak a Hajógyári-szigeten a Studio szomszédságában szokás szerint Dokk Progression lesz. A hangulatról ezen a héten is Bárány, Jován, Antonyo és Lauer gondoskodik.

Dancehall-reggae-szerelem

A Trafó Bár Tangóban pénteken Bosi, Krama, Biggiebwoy, és a Kemon helyére érkezett Milli Chabbel próbál napfényt vinni a sötét napokba.

A 2003 óta hetente visszatérő Dancehall Fever sorozatában már sokan belefuthattak, gyomortépő basszusok, eszeveszett rap, gyönyörű melódiák. Rémlik már?

Igazi soundsystem-show, Bosi, Krama és Biggiebwoy lesznek pénteken is a selektorok. Love Alliance jamaikai mintákra építkező dancehall kollektívája újra kitesz magáért.

Cirkusz és Cosmic Tone

A K2 péntekre és szombatra is tartogat igen erős meglepetéseket. Az első napon a Circus Maximus partyja Majikkal, másnap pedig Cosmic Tone.

J Majik a neves Infrared kiadó életrehívója, és olyan zenéké, mint a Spaced Invaders remix, a Solaris-é, avagy a trance anthem Silence remix. Jelenleg új albummal turnézik, melyet Wickaman-nel közösen készített el.

Bár zenei ízlése sokat változott, ez szettjeiben nem mutatkozik, igen változatos és hibátlan mixeket hoz majd magával ezúttal is.

Szombaton Cosmic Tone forgatja fel az Üllői úti klub egyébként sem nyugodalmas napjait. A polgári nevén Roei Nissanként éldegélő dj, az izraeli Naharia városából származik.

A kilencvenes évek közepén kezdett el fogalakoznia trance-el és egy hosszú utazás keretén belül szívta magába az ismereteket.

India, Thaiföld, Laosz, Ausztrália voltak a főbb állomások. A 2001-es afrikai Eclipse festivál is az ő nevéhez fűződik.

Miután hazatért, egy profi stúdió építésébe kezdett. Nem kellett soká várnia az első sikerekre: 2003-ban jelent meg első albuma az Overwhelming, melyet meg további három követett.

Cosmic Tone: Megamix

Az elmúlt hetekben került kiadásra legfrissebb lemeze, mely lényegét tekintve egy válogatás-remix, teli energikus és happy trackekkel.

Pakol a Tilos

Második felvonásához érkezett a Tilos Move - Költözést támogató partyja. Megszokhattuk már, hogy a rádió időnkét, általában külső okok miatt, költözni kényszerül. Ehhez, mint általában a működéséhez is a közönség, a hallgatók segítségét kéri, és cserébe azt adja, amihez a legjobban ért. Küldi a dj-válogatottat.

A most pénteki bulin a legismertebbek fognak játszani kiegészülve a rádióhoz kötődő támogatókkal. Paloatit, Cadikot, Ludmillát csak azoknak lenne szükséges bemutatni, akik az elmúlt évtizedet a szobájukban ülve töltötték fülükre tapasztott kézzel. A lelkes segítők ezen az estén többek között a PASO Soundsystem, Dr. Iration lesz.

Palotai

Az Animások nem pihennek

A Tilossal egyelőre szimbiózisban élő Kultiplex is tartogat egy különlegességet szombatra. Az Anima Sound System tagjai úgy látszik nem tudnak pihenni.

Januárban három darab online-albummal jelentkeznek, és a további tervek is elözönlötték már az agyukat. Szombaton a Kultiban egy eleddig tőlük szokatlan dj-szettel készül Németh Gergő és Priger Zsolt. Azt ígérik, nagyon kitesznek magukért.