Új látásmód

Vágólapra másolva!
Szeptembertől új színfolt tűnik fel a budapesti underground palettáján. A havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat igyekszik egy új nézőpontból megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és egy stabil pillérét alkotni a magyarországi alternatív partykultúrának.
Vágólapra másolva!

A Goodnight Team csapata már több éve jelen van a pesti underground partyszcénában. Három lemezlovasa három teljesen különböző sarkából érkezett a tágan értelmezett tánczene világának: a dancehall buliktól drumandbass partykig sok helyen megfordultak már, természetesen a pult mindkét oldalán.

A saját partysorozat gondolata már régóta foglalkoztatta őket, és most sikerült is megtalálni hozzá az ideális helyszínt. A Trafó Bár Tangó profilja is egyfajta alternatív rálátást biztosít a XXI. századi pop-kultúrára. Ezért is illik bele a Perspektíva sorozat tökéletesen a programba, ugyanis itt a szervezők feltett szándéka, hogy egy új, friss, alternatív nézőpontból világítsák meg az ezredforduló utáni elektronikus zenét.

A Goodnight Team bulijain játszó dj-k mindannyian nyitottan szemlélik a zenei divat alakulását, és ahelyett, hogy mindig megpróbálnának a trend után futni, igyekszenek úgy válogatni, hogy a szűrőn csak az jusson át, amire tényleg a teljes közönség elveszti az eszét. A breakbeat előremutató ágai, az igényes electro-house/nu rave, a bigbeat, és napjaink más urbánus irányzatai egyaránt szerepelni fognak ezeken a bulikon, ahol egy dolog garantált: csak akkor nem lesz üres szék, ha azon is táncolnak.

Az első állomás szeptember 12-én, kivételesen pénteken lesz, ami egyben az egész sorozat ünnepélyes-őrületes megnyitója is. Erre a rendhagyó elektronikus évkezdésre remélhetőleg mindenki be fog férni, akit sikerült kíváncsivá tenni. Ettől kezdve viszont rendszeresen minden hónap első csütörtökén fog visszatérni a sorozat.

A szervezők feltett szándéka, hogy a későbbi epizódokon mindig legyen meghívott vendég-dj, de a nevek egyelőre maradjanak titokban. Addig is érdemes ellátogatni a csapat weboldalára és figyelni az underground médiumokat, fórumokat, mert ez a sorozat nem fog visszhang nélkül maradni.

party.[origo].hu