Kertiparty Gödöllőn Miss Sivával

Vágólapra másolva!
Most szombaton kerül sor a fergeteges júniusi terasznyitó partyjának folytatására, amikor a Coronita klub rezidensét, Miss Sivát látták vendégül. Másfél hónapot kellett várni, hogy ismét eljöjjön Gödöllőre, ahol a Club Q vendégei bizonyára már meleg szeretettel fogadják a dj-lányt augusztus 2-án.
Vágólapra másolva!

Miss Siva zene iránti szeretete már igen korán elkezdődött, hisz már négy évesen művészi tornára járt, melyet késöbb dzsesszbalett és zongoraórák egészítettek ki. Lemezlovas karrierjének az első lökést édesanyjától kapta, majd 1997-ben elvégezte a Dj Dan von Schulcz által szervezett lemezlovas tanfolyamot.

Negyven résztvevő közül került be az első tíz legjobb közé, így az ország különböző szórakozóhelyein való gyakorlás lehetőségével jutalmazták. Ennek eredményeként egész nyarát a siófoki Flört Clubban töltötte, ahol minden este együtt gyakorolhatott Dj Rogerrel.

2000-től kezdett nagyobb rendszerességgel fellépni, azóta az ország szinte összes klubjában játszott már. A pécsi B52 Clubban (ami jelenleg B Club) éveken át olyan kiváló lemezlovasok mellett szerepelt állandó jelleggel, mint Andrewboy, Dennis Clarke, Journey Blage és Deep Junior.

Mindezek mellett számos fellépést vállalt az ország különböző klubjaiban is: Szekszárdon, Bonyhádon, Dunaújvárosban, Debrecenben, Miskolcon. Egyéni zenei stílusának kialakításában, jelentős hatással volt rá Andrewboy és Dennis Clarke, akik mellett cseperedve egy pörgösebb, mély hangzású, néhol nőiesen lágy dallamokkal fűszerezett, zenei világot teremtett maga körül.

A nőies vonások mindenkor visszatükröződnek szettjeiben, és a mixelési technikák kecsegtetésével rendkívüli népszerűségre tett szert, mind a férfi és az elismerő női közönség szemében is. Jelenleg a Coronita Music Club, Európa egyetlen nappali diszkójának rezidense, ahol rövid idő alatt a csapat egyik húzóemberévé nőtte ki magát.

A gödöllői Club Q-ban a a kerthelyiséggel megnagyobbított terasz várja nyáron is a szórakozni vágyókat. Augusztus másodikán az erősebbik nemet JoeNathan és Kalk Sperling képviseli.

(x)