Tiësto hétvége Magyarországon

Vágólapra másolva!
Mint korábban beszámoltunk róla, a holland sztár-dj, Tiësto ősszel két, egymást követő napon is fellép Magyarországon. Most végre kiderült a hivatalos line-up is, a trance-fenomén három- és négyórás szettekkel készül szeptemberi buliján.
Vágólapra másolva!

A Night People Productions, a Deadcode Productions és a Tiesto.hu csapata szeretne lehetőséget biztosítani, hogy eljussanak Tiësto fellépésére azok is, akik eddig anyagi megfontolásból nem vehették részt a világ egyik első számú lemezlovasának produkcióján, illetve nem volt kedvük a távolság miatt az utazással járó nehézségeket vállalni.

A hétvége érdekessége, hogy ezúttal kizárólag vidéki helyszíneken hallhatjuk a minőségi trance-et. A helyszíneket körültekintő odafigyeléssel választották ki, mind a két létesítmény hazánk legmodernebb rendezvényhelyszínei közé sorolható, és a művész menedzsmentjének elvárásait is maximálisan kielégítette.

Elsőként szeptember 12-én a pécsi Expo Centerben 10 Years & 10 Nights in Hungary néven tíz év zenei terméséből vagy még régebbről is merítenek az est lemezlovasai, amit Tiësto barátja, Dimitri De Wit, azaz dj Le Blanc fog indítani. Az inkább house zenében utazó úriember, és Tiësto exkluzív háromórás szettje után a szintén holland First State formáció trance himnuszokkal fogja megkoronázni a partyt.

Szeptember 13-án a debreceni Főnix Csarnokban a felvezetésért a First State lesz a felelős, majd pedig az éjszaka további részében Tiësto négyórás szettjét hallgathatják a partyzók. A szombati buli az In Search Of Sunrise Tour 2008 egyik állomásaként szervezik meg.

Újdonságként, most fog debütálni hazánkban a vendégbarát úgynevezett kuponos fizetési rendszer is, ami felgyorsítja a kiszolgálást, és nem kell, a pénzzel bajlódnod szórakozás közben. Ráadásul a küzdőtér közepén is lesz kiszolgálás, ami minden tekintetben komfortosabbá teszi a koncerteket.

Akik az exkluzív környezetet választják, azok számára külön bejárat és ruhatár valamint viplounge-ok állnak rendelkezésére korlátozott darabszámban. Mindkét bulira a normál jegyek 5990 forintba kerülnek elővételben, a helyszínen ugyanezért ezer forinttal többet kell fizetni, míg a vipjegyekért 15990 forintot kóstálnak.

party.[origo].hu

Tiësto megamix