Fehér angyal az éjszakában

Vágólapra másolva!
Új szórakozóhely, a White Angel nyit ki jövő hétvégén, hogy tavasszal egyetlen exluzív partyval várja a bulizókat. Az egykor Bed helyén nyíló klub valóban zártkörű lesz: a személyre szóló jegyeket kizárólag elővételben lehet kapni.
Vágólapra másolva!

A budapesti éjszaka és partyélet egyik meghatározó klubja, a Bed helyén nyílik meg a White Angel nevű szórakozóhely. Az exkluzív klub időszakos rendezvényekkel, így elsőként egy tavaszi fergeteges partyval várja az érdeklődőket.

A szervezők a szórakozás új formáját ígérik, így ennek megfelelően a megérkezés az Entrance Lounge-ba történik. Ezen kívül masszázs, testfestés, sminkes és haj-designer várja a bulizókat a szépítkezésre szánt Beauty Lounge-ban.

A varázslatos világban angyalok több mint ötven fős csapata segít a hangulat fokozásában a tánctéren, s a megpihenni vágyókat kényelmes ágyakkal és fotelekkel várja a Cooling Lounge.

Aki lemarad az április utolsó szombatján megrendezett buliról, annak szeptemberig kell várnia az új rendezvényig.

Az április 26-i White Angel partyra az első ezer darab belépőt bevezető áron, hölgyeknek háromezerötszáz, uraknak hetezer forintért árusítják, kizárólag elővételben megadott értékesítési helyeken.

A vipjegyek a fentiek duplájába kerülnek, belépés kizárólag tizennyolc éven felülieknek, és a ruházat az előírtaknak megfelelően modern és elegáns.

party.[origo].hu