Az Alpok új ígéretei

Vágólapra másolva!
Április közepén kezdődik az Alpokban megrendezendő, idén debütáló Tignes fesztivál. A rendezvény céljai közt elsőként szerepel a mostani elektronikus zenei kultúra legfrissebb tehetségeinek bemutatása.
Vágólapra másolva!

Tignes, a Francia-Alpok ismert síparadicsoma ezúttal különleges zenei fesztivállal várja nem csak a téli sportok kedvelőit. Április 17-től három napon keresztül a sípályák és -felvonók környéke electrótól, technótól és house-tól lesz hangos.

A síelők és snowboardosok közt óriási népszerűségnek örvendő francia kisvárosban először rendezik meg a fesztivált. A négynapos partyn dj-k és élő koncertek mellett exkluzív akusztikus szetteket hallhat a hozzáértő közönség.

A TignesFest line-upját úgy állították össze, hogy főként fiatal, nem széles körben ismert, ám szakmai körökben tehetségesnek tartott előadók kapjanak lehetőséget a fellépésre. Alex Metric, Autoktatz, Boy 8-Bit, David E. Sugar és South Central részvételét érdemes kiemelni.

Nemrég, március végén pedig a Human, Alex Skt, The Bloody Beetroots, Chris Lung, a Cristal Palace Band, Dark Jedis, Poney Poney és Tokyoyoy fellépését is megerősítették a szervezők.

Az eseményről az Egyesült Királyság három neves rádiós személyisége is élőben közvetít műsort: Eddy Temple Morris (XFM), Kissy Sell Out (R1) és The Loose Cannons (Kiss FM) többször bejelentkezik, majd, ízelítőt adva a koncertekből.

party.[origo].hu

The Boy 8 bit: Maximala track