Oakenfold is fehérbe öltözik

Vágólapra másolva!
Egymás után érkeznek a visszaigazolások a Sensation White szervezőihez, hogy kik azok a sztárfellépők, akik már biztosan eljönnek májusban a budapesti partyra. Pár napja még csak Fedde Le Grand volt biztos, de ma bejelentették, hogy Paul Oakenfold is szétpörgeti majd a bulit.
Vágólapra másolva!

Idén először valódi turnéra indul a Sensation White megaparty. Márciusban Chile, áprilisban Belgium, májusban Magyarország és Csehország, júniusban pedig Lettország és Oroszország kerül sorra.

Nálunk idén tavasszal, május 3-án lesz átélhető a nem mindennapi látványosság, a Budapest Sportarénában. A legfrissebb hírek szerint biztosnak tűnik, hogy Fedde Le Grand és Ingrosso mellett Paul Oakenfold is erősíti a lineupot.

Paul Oakenfold a nyolcvanas években elhagyta Angliát egy rövid, de gyümölcsöző kirándulásért. New York pezsgő hiphop-életébe csöppent, megismerkedve a helyi partyélettel visszatért a szigetországba és leszerződetette a Champion Records a Will Smith-es Jazzy Jeff And The Fresh Prince-t és a Salt N'Pepát.

Paul egy 1985-ös kiruccanásán Ibizára vetődött és ez az élmény elfordította fejét az urbánus zenéktől. Négy évvel később állt elő a Happy Monday-jel, ami Paul első produceri munkája volt. Olyan neveknek készített aztán remixeket mint, Snoop Doggy Dogg, a U2, a Rolling Stones, Simply Red, a New Order, a Cure vagy a Massive Attack.

1992-ben megalapította a Perfecto kiadót, majd a U2 egyik turnéjának hivatalos dj-je lett. 2002-ben kijött a Bunkka című albuma, melyen Nelly Furtado, Ice Cube, Hunter S. Thompson hangja is hallható. 2004-ben Grammy-díjra jelölték a Creamfields mixlemezét.

Múlt évben jelent meg önéletrajzi könyve és egy Greatest Hits album is, de nem nagyon állt le ekkor sem a megtépázott hírnevű Britney Spears felé fordult, és készített Gimme More című számára egy remixet.

party.[origo].hu

Ready, Steady, Go