Kijönnek a zenék a szobából

Vágólapra másolva!
Még ebben a hónapban megjelenik a My Budapest 2008 online-mixlemez. A CLS kiadó pályázatára több mint kétszáz mű érkezett.
Vágólapra másolva!

Már az utolsó simitásoknál tart a My Budapest 2008 válogatáslemez. Az eddig még kevéssé ismert magyar producerek techhouse, minimál és electro stílusban készült dalaiból összeálló mixlemez hamarosan, az ígéretek szerint még februárban letölthető lesz.

A pályázatra közel kétszáz szám érkezett be január elsejéig, ami azt jelenti, hogy igen lelkesek voltak a hazai szobaproducerek.

A négyhetes digitális és exkluzív időszakot követően a válogatást egy limitált példányszámú cédén is kiadják itthon, valamint az összes nagyobb nemzetközi letöltőoldalon is elérhető lesz digitális formában.

A pályázat indulásakor Bérczes Ádám, a CLS vezetője azt nyilatkozta: "Kell az utánpótlás, a szakma zárt érdekkörökre tagolódott, és mi mindenképp szeretnénk az új tehetségeket megtalálni. Azért választottuk ezeket a műfajokat, mert ezekre van most a legnagyobb igény külföldön. Reméljük, a kiadvány egy sorozat kezdete lesz."

party.[origo].hu