Album a magyar szobaproducereknek

Vágólapra másolva!
Még nincs baj a hazai elektronikus zenei utánpótlásban, de a szakma széttagolt. A CLS Records My Budapest 2008 pályázatával az ifjú producereknek és a szoba-dj-nek kíván lehetőséget adni.
Vágólapra másolva!

Sok válogatáslemez jelenik meg a piacon, de az ritka, hogy egy kiadó arra vállalkozna, hogy eddig szinte ismeretlen előadók, producerek zenéinek szentelne egy albumot.

A CLS, összefogva digitális terjesztő hálózatokkal, jövő év februárjában új kiadvánnyal rukkol elő, melyen kizárólag magyar szerzők nemzetközi színvonalú munkáit jelenteti meg.

A My Budapest 2008 - Contemporary Sound of Hungarian Electronica cédén és digitálisan letölthető formában jelenik majd meg külföldön és itthon egyaránt.

Elsősorban electro, minimal, techhouse, chillout, experimentál, ambient, illetve ezekhez szorosan kapcsolódó stílusokban várják a pályamunkákat, e-mailben (mp3-ban), kizárólag linkként megjelölve, a [email protected] címre), vagy postai úton.

"Kell az utánpótlás, a szakma zárt érdekkörökre tagolódott, és mi mindenképp szeretnénk az új tehetségeket megtalálni" - mondta Bérces Ádám, a CLS vezetője. "Azért választottuk ezeket a műfajokat, mert ezekre van most a legnagyobb igény külföldön. Reméljük, a kiadvány egy sorozat kezdete lesz."

party.[origo].hu