Erogén zónák, francia módra

Vágólapra másolva!
Idén is folytatódnak az igazán erős, "falbontó" jellegű Kollektíva-estek a Trafóban. Szombaton, az első minirave-en a mai francia elektrót az oldschool aciddel vegyítő, beszédes nevű Tits & Clits duó teszi tiszteletét.
Vágólapra másolva!

A Tits & Clits kettős egy erre az alkalomra felfrissített liveacttel érkezik, az elektro-breaks-house Headshotboyz-duó pedig most szombaton áll először színpadra. A házigazda Popbitch egy speciális, a Kollektivára kimondottan jellemző, úgynevezett "vutty-vutty" szettel készül. Hogy ez pontosan mit jelent, a szervezők nem hajlandóak elárulni, de gyanítjuk, hogy hangutánzó szóval van dolgunk.

A Headshotboyz formáció tavaly alakult, a tagok külön-külön többéves zenei múlttal bírnak. Prym és Snifter kezdetben a drum'n'bass-szcénában mozgott, mielőtt a breakbeat és a house felé fordult volna.

A sok zenei hatás miatt ma már lehetetlen beskatulyázni a zenéjüket, a biztonság kedvéért ők maguk is az electro-breaks-tech-pop-garage-clash-disco-house-core kifejezéssel illetik, bármit is jelentsen ez. A most szombati bulin Prym a dj-pultban munkálkodik majd, Snifter pedig az effekteket és a samplereket hergeli a megfelelő hangzás érdekében.

A nemrég még egyszerű poénformációnak indult Tits & Clits kettős mára megkomolyodott - már amennyiben ez egyáltalán lehetséges egy ilyen névválasztás után. A civilben grafikus BCS és Ben számaiból kihallani az Ed Banger-féle új francia elektrót éppúgy, mint a Chemical Brothers vagy Josh Wink iránti rajongást. Zenéjük egyszerre reszelős és savas - szombaton bárki meggyőződhet róla.

party.[origo].hu

Tits & Clits: Salvia Divinorum