Válogat a Groove Armada

Vágólapra másolva!
A londoni Azuli kiadó egyik nagysikerű sorozata, a Late Night Tales, a tavalyi Nouvelle Vague és Fatboy Slim mixek után, ébredezik téli álmából. Februárban jelenik majd meg a széria huszadik fejezete, melyet a brit Groove Armada duó válogatott és mixelt. 
Vágólapra másolva!

A sorozat egyik jellemzője, hogy a válogatás mindig nagyon eklektikus és nincs ez másként ezen a lemezen sem.

A The Cure vagy a Human League mellett jól megfér Chris Rea, Will Young vagy Marvin Gaye egy-egy dala, de hallhatunk számokat a Depeche Mode-tól, a Roxy Music-tól vagy az Electronic-tól.

Természetesen, mint ahogyan minden egyes Late Night Tales kiadványon, így ezen a legfrissebben is szerepel majd egy exkluzív feldolgozás, amely ezúttal Gary Numan Are Friends Electric című dalának Groove Armada féle változata.

Az eredetileg 1979-ben megjelent szám itthon is ismerős lehet, hiszen néhány esztendeje a Sugababes is felhasználta a Freak Like Me című slágerében.

A Groove Armada két albummal egy Greatest Hits-szel és a GA10 című duplacédével jelentkezett múlt év végén.

A GA10 dalait Tom Findlay válogatta és részben ő is mixelte. Olyan szerzemények is rákerültek, mint az Easy egy padláson felvett verziója. A két lemez tematikus válogatás. Az első az Up Tempo, a másik a Down Tempo címet viseli.

Easy

Neon Music