Kisöpörte a padlást a Groove Armada

Vágólapra másolva!
Tizedik születésnapját ünnepli a Groove Armada, és ez alkalomból ajándékot is ad. Hamarosan megjelenik a legjobb számokat felvonultató válogatásalbum, két héttel később pedig egy GA10 című duplamix, az együttes által készített ritkaságokból.
Vágólapra másolva!

A Groove Armada két albummal jelentkezik még ebben az évben, az egyik az obligát a Greatest Hits, amely október 29-én jelenik meg. A GA10 című duplacédé pedig a banda által mixelt ritkaságokból áll össze, amelyek átívelik 10 éves karrierjüket. Ez november 12-én kerül a boltokba.

A GA10 dalait Tom Findlay válogatta és részben ő is mixelte. Olyan szerzemények is rákerültek, mint az Easy egy padláson felvett verziója. A duplaalbum első lemezén rajta lesz még az I See You Baby eredeti verziója és a Feel The Same As You egy olyan variánsa, ami eddig csak Japánban volt hallható.

A GA10 két lemeze tematikus válogatás. Az első az Up Tempo, a másik a Down Tempo címet viseli, természetesen a szelektálás szempontjára utalva. Utóbbit Andy Cato mixelte, és tartalmazza többek között a Little by Little újraértelmezését és az At The River Presence remixét is.

A Greatest Hits album olyan dalok gyűjteménye, amelyek segítségével a Groove Armada több mint 3 millió lemezt adott el világszerte - a Grammy-jelölt Superstylin'-tól a legutóbbi single-ig, a Song 4 Mutya-ig.

Persze nemcsak a stúdiómunkák megjelentetésével ünnepel a zenekar, nemsokára angliai turnéra indul. A koncerthelyszínek között szerepel három éjszaka a Brixton Academyn - felidézve 2002-es bulijukat, amely még mindig tartja a legtöbb eladott jegy és a legtöbb eladott ital rekordját.

party.[origo].hu

Superstylin'