Élvezettel ügető angolok

Vágólapra másolva!
A triphop nagyágyúja, a Morcheeba február elejére ígéri legfrissebb Dive Deep című albumát, amit január végén az Enjoy The Ride című single vezet majd be. A testvérpár újabb énekesnőt keresett a lemezhez.
Vágólapra másolva!

A legkeresettebbek előadók között számon tartott Morcheeba ezen a héten jelentette be, hogy új, hatodik albuma az Echo labelnél fog megjelenni, február 4-én. A lemezt szokás szerint egy single vezeti fel, amely január végén kerül majd forgalomba Enjoy The Ride címmel. Az albumról azt mondják, szokás szerint kerüli a kategóriákat és az egész lemez, és a dalok önmagukban is eklektikusak lesznek.

A nagylemezen közreműködő vendégekről eddig nem sokat árultak el, de a single-ön az énekes-dalszerző Judie Tzuke énekel majd. A csapat szerint Judie-nak pont olyan érzelmekkel teli, színes hangja van, ami elvarázsolja még a legkeményebb szívű hallgatókat is.

A dal megírásának körülményeiről azt mondják, hogy a Godfrey-tesók, Paul és Ross leültek megbeszélni az énekesnővel, hogy körülbelül milyen zenét és énektémát akarnak, majd amikor mindent megbeszél-tek leültek és húsz perc alatt megírták az Enjoy The Ride-ot. A dal és a belőle készült single hivatalosan persze csak január végén jelenik meg, de az interneten azért hamar rátaláltunk.

A csapat többször is lecserélte már énekesnőit. Most azt nyilatkozták, egy darabig nem szeretnének újabb állandó taggal dolgozni. Az első énekesnő Sky Edwards szólókarrierbe kezdett, helyére érkező Daisy Martey viszont nem sokáig maradt a Morcheeba tagja: az Antidote című nagylemez elkészítése után szinte azonnal távozott.

Enjoy The Ride

Múlt év elején ráadásul be is perelte szexuális zaklatás vádjával Paul Godfreyt. Így talán nem is csoda, hogy a testvérpár ódzkodik egy újabb állandó tag felvételétől.

party.[origo].hu