John Digweed rákapcsolt: jön a T3

Vágólapra másolva!
John Digweed szeptember 24-én visszatér a Transitions sorozat harmadik részével. Ahogy a korábbiak, ez az album is egy pillanatképet mutat majd a progresszívhouse és Digweed jelenlegi hangzásvilágáról. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

"A Transitions sorozat egyes részei zeneileg egyre feljebb kapcsoltak, és most értük el a csúcssebességet" - mondja John Digweed. "Ez a mix azt az energiát sugározza, amit a legjobb klubokban és fesztiválokon hajnali három és négy óra körül lehet érezni."

Ahhoz, hogy ezt a lemezen is valóban érezékelni lehessen, készítője húsz számot pakolt fel a hetvennyolc perces mixre. "Szándékosan válogattam ilyen sok zenét az albumra, így lehetett megteremteni azt a hangulatot, ami a célom volt. A mixben szinte kizárólag vágott darabok szerepelnek, melyek közül néhányat kimondottan erre az albumra szerkesztettem át. Kevesebb az olyan rész a lemezen, ahol egy szám szól, mint ahol több egyszerre..."

A T3 ráadásként egy második cd-t is tartalmaz, melyen egy teljesen új, John Digweed és Nick Muir által készített huszonöt perces track fog szerepelni. "Idén kezdtük el felvenni ezt a számot, csak nőtt és nőtt - végül elért egy olyan pontot, ahol úgy döntöttünk, ezt egy külön albumon kell kiadnunk."

Digweed karrierje már viszonylag korán elkezdődött, 15 évesen kezdett érdeklődni, az akkoriban divathullámként végigsöprő acidhouse iránt. Ő alapította később a Bedrock kiadót, amely olyan tehetségeknek adott lehetőséget mint például Danny Howells vagy Jimmy Van M.

Housemusic.hu