Elindult a Dj Mag szavazása - szavazz a legjobb dj-kre!

Vágólapra másolva!
Vajon megfosztják két év után a szeptemberben hazánkban is fellépő Paul Van Dykot trónjától? Elindult a brit Dj Mag éves dj-világszavazása, mely a műfaj legrangosabbja. Ki lesz az év legjobb lemezlovásza? Októberben kiderül.
Vágólapra másolva!

A szavazás szeptember huszonötödikén zárul, addig nincs is más dolgunk, csak hogy kitöltsük az általunk leginkább kedvelt öt dj nevével a (virtuális) szavazólapot és elküldjük a dj Magnek.

A magazin pedig majd saját pontrendszere szerint rangsorol, attól függően, hogy egy-egy országból mennyi szavazat érkezett.

Tíz éve volt az első szavazás, akkor még nem volt a nyomtatott újságnak internetes kiadása, ezért minden szavazatot levélben kellett beküldeni - akkor Carl Cox nyert. A következő évtől már e-mailen is fogadtak szavazatokat.

Tavaly a voksolók száma már kétszázezer körül mozgott. A legtöbb szavazat természetesen az Egyesült Államokból, Angliából és Németországból érkezett.

Mivel a verseny nemzetközi, reménykedünk, hogy valaki innen közvetlen közelünkből is bekerül a legjobb száz közé. Az eredményre azonban még egy hónapot várnunk kell.

Október huszonnegyedikén fogják kihirdetni a győzteseket Londonban, és ekkorra készül el a teljes százas lista is.

A 2006-os szavazáson zsinórban másodszor végzett az élen a német Paul van Dyk, a második helyezett holland Armin van Buuren és honfitársa, a korábbi háromszoros első Tiësto, ezúttal csak harmadik lett.

party.[origo].hu