Vágólapra másolva!
Elmarad az International Electronic Music Festival. A szervezők azt mondják, hogy a  Farkashegyi Repülőtér üzemeltetői, és a Budakeszi Önkormányzat csatározása miatt. Hivatalos közlemény.
Vágólapra másolva!

A tulajdoni viszonyokat tisztázni próbáló két szervezet képtelen volt érvényes bérleti szerződésük ellenére helyszínt biztosítani - áll az IEMF közleményében -, és a bérleti díj egy hónap leforgása alatt kétszeresére való emelését elfogadhatatlannak tartják. Az új lehetséges helyszín - valahol a repülőtér mellett - leszervezéséhez pedig már nem maradt elég idő.

Az előzetes pletykák arról szóltak, hogy a szervezők csak névleg állapodtak meg a fellépőkkel, amit ők határozottan cáfolnak. Azt állítják, hogy az általuk bookingra felkért lemezlovasok előlegüket megkapták, a szerződések pedig teljesen egyértelműek, miszerint a már reklámozott lemezlovasok fellépődíjának egy részét ki kell fizetnie az IEMF-nek. A szervezők nem kivánnak tovább foglalkozni az álhíresztelésekkel. Nyilvánosan szeretnének viszont azon embereknek köszönetet mondani, akik segítették munkájukat.

Cáfolják és nevetségesnek tartják azt az állítást, hogy a többezer elővételes jegy árával lépett le a vezetőség. A megvásárolt Ticket Express-es jegyek nyilván visszaválthatók a jegyirodákban, amivel kapcsolatban pedig a Foma-Tető honlapján található elérhetőségek bármelyikén lehet érdeklődni. Azoknak akiknek a jegyeket kiszállították, szintén lesz lehetőségük a visszaváltásra.

A partyzókat, akik készültek a rendezvényre, kárpótolni kívánják. Lehetőség szerint a már leszervezett teljes magyar élvonalat szeretnék egy kétnapos hétvégi buli keretein belül elhozni.

További információ hamarosan a www.iemf.hu-n.