Tiësto világkörüli turnéja májusban ér Budapestre

Vágólapra másolva!
A holland Tiësto, a világ egyik és Magyerország legnépszerűbb dj-je május 26-án a Syma Csarnokban mutatja be új albumát, az Elements of Life-ot a hazai közönségnek. Nyolcvannégy állomásos világkörüli turnéjának ötödik helyszíne lesz a budapesti koncert, melyet még egy afterparty is követ Tiëstóval. A party.[origo].hu-n jövő héten indul a játék a csúcstechnikás megakoncert ingyenjegyeiért.
Vágólapra másolva!

A koncertsorozat ugyanazt az Elements of Life nevet-címet viseli, mint az áprilisban, hazánkban is a boltok polcaira kerülő új album. Az előadásokat szervező csapat, mint egy utazó cirkusz járja a világot.

A show sikerét garantálja, hogy a koncert minden egyes elemét a holland szervezők biztosítják, így hazánkba is az a tizenhat kamionnyi, különleges teljesítményre képes fény-, hang- és effekttechnika érkezik, melyet kifejezetten erre a turnéra gyártottak.

"Biztos vagyok benne, hogy a show minden elemében messze felülmúlja majd az eddigi karrierem csúcsának számító, In Concert-szériát. Ezzel is kárpótolni szeretném azokat a magyar rajongókat és érdeklődőket, akik annak idején nem juthattak el a holland és belga koncertekre, vagy csak dvd-n élvezhették azokat" - nyilatkozta Tiësto a turnéról és a budapesti koncertről.

A magyarországi szervezők a nemrég alaposan átalakított és felújított Syma Csarnokot választották a koncert helyszínéül. Ide valamivel kevesebben (nyolcezren) férnek be, mint a szomszédos Papp László Sportarénába, de mint mondják, így legalább jobban a minőségre helyeződhet a hangsúly.

Ráadásul az akusztika, a hangzás is jobb ebben a téglalapalakú teremben, mint a köralakú Arénában. Egy normál és két vipszektort alakítanak ki, hogy mindenki igényeinek megfelelő körülmények között élvezhesse a közel hatórás show-t.

De a hétvégi buli nem ér véget szombaton, mivel Tiësto úgy döntött, hogy a megakoncert másnapján, vasárnap, egy szűkkörű, exkluzív buli keretében szórakoztatja leghűségesebb rajongóit. A Private Night helyszínéül Tiësto a siófoki Aranypart Palace Dance Clubját választotta.

A Syma-koncert jegyei korlátozott számban kaphatóak, de csakis online, a Tiesto.hu-ról és a koncert hivatalos magyar oldalán megrendelve. Ezenkívül a party.[origo].hu-n jövő héten induló játékban ingyenbelépőket is lehet nyerni.