Nehézsúlyú ütemtörő - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Jutott már a mostaninál több külföldi híresség nyári hétvégére, de azért idelátogat az ausztrál breaker, Klaus "Heavyweight" Hill, a brit drumandbass-specialista, TC1 és a spanyol hiphopmester, Xol. Rajtuk kívül Hegyesdre vonul egy nemzetközi psy-kompánia: a német Klopfgeister és Space Animal, az izraeli Neutronyx, az osztrák Manju és az olasz Perfect Motion. Ugyan külföldi vendég nélkül, de megrendezik az első magyar technofesztivált is.
Vágólapra másolva!

Bár kicsit lehűlt az idő, a nyári fesztek sora még nem zárult le. Itt van, például, a háromhelyszínes I. Hungarian Techno Festival a csepeli Szabadkikötőben található Freeportban.

A Művészetek Völgyében ezúttal a hagyományőrzés mellé egy kis futurizmus is jut. Taliándörögd és Öcs között egy landart-képzőművészek által kialakított gabonakör-rendszert világít be a Cinetrip brigádja péntek és szombat este. A lenyűgöző látvány varázsát Naga, Beta, Titus és Wegha emeli tovább dj-szettjével.

A Völgy közelében, a fesztivállal egy időben rendezik meg a goások szokásos hegyesdi összejövetelüket. Ezúttal is sok külföldi psy-játékos zenél majd, így a német Klopfgeister és Space Animal, az izraeli Neutronyx, az osztrák Manju és az olasz Perfect Motion.

A Mokka Cuka egész nyáron egyenletes színvonalon tálalja a hétvégi break- és drumandbass-betevőt, most sem lesz másként. Pénteken a Nowsound Breaks visszatérő vendége, a múlt héten még a Félsziget Fesztiválon zenélő ausztrál, Klaus "Heavyweight" Hill osztja a törteket Erkáék társaságában. Szombaton aztán, a Drum Club újabb etapján, a brit TC1 keze alól pattog a dnb az Óbudai-szigeti klubban.

Szegedre is a tört ütemekért érdemes leutazni szombaton. A sziksósfürdői szörfházban a Based On Bass csapat által szervezett Surfhouse Weekenden a spanyol Xol mellett Sena és Mango, Suzuki Samurai, valamint a Jeffo's Dreams nevű Portishhead-tribute-formáció szór hiphopot, breaket és dnb-t.

Több infó és egyéb bulik a Partytárban!

Peter Poppara