Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyerj jegyet a Chi versus Freerange-re és a drum'n'basses Shimonra!

Vágólapra másolva!
Pénteken ismét Chi-buli az A38-on, ezúttal Ablak-A-Dubra Special, melyen a sorozatgazda Chi Recordings "méri össze erejét" a két brit meghívott, Jimpster és Switch kiadójával, a Freerange-dzsel. Aztán másnap a Coolba a Circus Maximus hozza a szintén brit drum'n'bass-dj-t, Shimont. Az A38-ra két jegyet, míg a Coolba négy belépőt sorsoltunk ki olvasóink között.
Vágólapra másolva!

A pénteki A38-as Ablak-A-Dubra Specialön a szervező Chi Recordings és napjaink egyik "legizgalmasabb szigetországi freestyle-kiadója", a Freerange egyesíti erőit egy bulira. Mindenképp szerencsés a választás, hiszen egyik label sem arról híres, hogy leragadna egy stílusnál...

A Freerange-főnök és -alapító Jimpster a kilencvenes évek közepén akkor úttörő módon kísérletezett élőzenészek bevonásával, illetve a dj-szettek liveact-elemekkel való kiegészítésével.

A buli másik brit fellépője a Switch duó, vagyis Dave Taylor és Trevor Loveys. Előbbi a hiphopból jött, míg utóbbi graffitiművészként kezdte. 2003-ban kezdtek együtt dolgozni, s azóta már túlvannak egy Chemical Brothers- és egy Basement Jaxx-remixen is.

A hírek szerint óriási stílkavalkád várható péntek este az A38-on: deep- és techouse, break, broken, hiphop, nujazz, soul, latin, funk... Jegynyerős játékunkon két belépőt sorsoltunk ki. Akik megnyerték: Ács Dóra és Csőke József. Gratulálunk és jó bulizást!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről