Új Nightmares On Wax nagylemez

Vágólapra másolva!
George Evelyn, a Nightmares On Wax mindenese elkészítette a formáció legfrissebb albumát, amely In A Space Outta Sound címmel márciusban kerül majd a boltok polcaira. (Érdekesség, hogy a lemez bakelites változata már egy hónappal korábban kapható lesz.)
Vágólapra másolva!

A legutóbbi, Mind Elevation című anyag óta eltelt három és fél esztendőben a Nightmares On Wax egy sikeres turné után rövid pihenőt tartott, majd szinte azonnal belefogott a lemezfelvételek hosszas munkálataiba.

A Nightmares On Wax sosem sieti el a munkát, hiszen az elmúlt tizenöt év alatt ez mindössze az ötödik nagylemezük. A klasszikus Nightmares On Wax hangzás megmaradt, a dub, a triphop,a funk, a hiphop és a reggae hatásait ismét megtaláljuk az album dalaiban, csakúgy mint a pozítiv életérzést, amelyet George és a Nightmares On Wax zenéje áraszt magából.

"Szeretném átadni a zene segítségével azt a sok pozítivumot, ami saját életemet jellemzi.", magyarázza George Evelyn.

A Nightmares On Wax mellett további érdekes megjelenések is várhatóak a Warp kiadónál. Februárban napvilágot lát az amerikai Battles zenekar két korábbi EP-je, amelyeket Európában eddig nem lehetett megvásárolni. Új nagylemezzel jelentkezik a munkamániás Prefuse 73, valamint a tavaly hazánkban is járt ifjú amerikai titán, Jimmy Edgar.

Neon Music