Elit erők a hajón - nyerj jegyet az Ablak-a-Dubra Specialre!

Vágólapra másolva!
Szombaton az angol Elite Force zenél az A38-on, három szerencsés olvasónk pedig ingyen juthat be a Chi Recordings partyjára. Arról nem is beszélve, hogy minden olvasónk megnézheti a bulit élőben az [origo>play]-en.
Vágólapra másolva!

Elite Force lassan pályázhat egy félrezidensi állásra az Ablak-A-Dubra szervezőinél. Nagáék már ötször hívták el a Kingsize és a TCR breakbeatben, techhouse-ban és ki tudja, mi mindenben utazó dj-jét: játszott a hajdani St. Tropez-n, amelynek említése még mindig könnyeket csal a szemünkbe, a West-Balkánban, amely nem kevésbé érzékeny emlék, a Mokka Cukában, a Hegyalja Fesztiválon és az A38-on.

Shack szombaton ismét az Artemovszkra jön, hogy a Chi három testőre (Naga, Kevin, Amb) társaságában megtáncoltassa az AAD Special vendégseregét. A belépő a helyszínen ezernyolcszáz forint, elővételben négyszázzal kevesebb, tagságival pedig csak ezerkettő.

De mi még tudunk ennél is lejjebb menni: akik velünk játszanak, azok közül hárman ingyen mehetnek be. Ehhez csupán egy levelet kell küldeni a nyereményjegyre nyomulóknak, a következő kérdésre adott válasszal: Ki volt az októberi AAD Special külföldi vendége? (Segítség a buli beszámolójában.) Az e-maileket a [email protected] címre várjuk csütörtök (december tizedike) délig, Elite tárggyal!