A szerelem kamionja a Parádén - megvannak a jegynyertesek!

Vágólapra másolva!
A szombati Budapest Parádén a tízéves Freee Magazin is képviselteti magát egy kamionnal, a stílszerűen elnevezett Lovetruckkal. A parádé alapvető, elektronikus zenei jellegét talán leginkább hangsúlyoz egységen négy külföldi sztár-dj is megjelenik, akik közül a brit Lee Burridge és a török Özgür Can a Home afterjára siet, míg a két német, Terry Lee Brown Jr. és Timewriter a Citadellára, a magazin bejáratott partysorozatának, az I Love Deepnek újabb alkalmára. Olvasd el, miről beszélt a Freee riporterének a lüke brit sztár, és nézd meg, nyertél-e jegyet valamelyik afterre!
Vágólapra másolva!

Akárki akármit mond, a Budapest Parádé talán a leginkább elfajzott parádé, talán a legkevésbé közelíti meg a Dr. Motte által indított mozgalom jellegét. Pedig Svájctól kezdve Mexikón át Dél-Afrikáig, majd' minden jelentős elektronikus zenei szcénában találunk hasonló eseményt. A Budapest Parádén David Merlini és a Jóban Rosszban című tévéműsor is indít kamiont, A Nagy Könyv és az Európa Kulturális Fővárosai nevű egységről nem is beszélve.

Ebben az igazi kultúrkatyvaszban az egyik üdítő kivétel a tízéves Freee Magazin kamionja, mely stílusosan a Lovetruck nevet kapta. A novemberben a második X-ébe lépő egyetlen hazai elektronikus zenei lap platója a harmincnyolc kamion között a huszonnyolcadik helyen gurul majd, s az Andrássy útról mindjárt a Hősök terére áll be. Itt - ha szembeállunk a szobrokkal - a bal oldalon a második helyről szolgáltatja majd a zenét egészen este tízig.

A Lovetruckon a brit proghouse-sztár Lee Burridge, a két német deephouse-os, azaz Terry Lee Brown Jr. és The Timewriter, a török üdvöske, Özgür Can, illetve magyar részről a magazin alapítója, Budai, az első számű hazai proghouse-trance-lemezlovas, Chriss, a nagy öreg Kühl Tamás, illetve a fiatal Matthew pakolja a lemezeket.

Ez a nagyszabású, sztároktól hemzsegő dj-sereg kétfelé szalad, mikor véget ér a parádézás: a két német Budaival felmegy a Citadellára, ahol csatlakozik hozzájuk Dandy és Madox, illetve ott lesz az I Love Deepek szokásos háziasszonya: Madame Josephine is.

Ide a helyszínen háromezer-nyolcszáz forint a belépő, szórólappal vagy kinyomtatott e-flyerrel kétezer-ötszáz. De aki velünk játszott, párosjegyet nyerhetett. Kérdésünk: mi volt a neve Budai és Dandy közös szettjének a legutóbbi, július végi I Love Deepen? (Segítség akkori partyview-nkban.)

Forrás: [origo]

A Lovetruck kamion többi dj-je, tehát Burridge, Özgür Can, Chriss, Kühl és Matthew a Home-ba siet. Az első négyhez a helyszínen Blackman csatlakozik a nagyteremben, míg Matthew a Justmusic.fm Roomra keresztelt kisteremben kezd pakolni a barátaival kiegészülve. Ugyanitt pörget Cartman, Schiipman, Mark Jazz, illetve a Chriss felfedezettjei, Yvel&Tristan.

Ide az elővételes jegy kétezer-ötszáz forint, a buli napján vagy a helyszínen vásárolt pedig háromezer-nyolcszáz. De természetesen ide is el lehetett jutni a party.[origo].hu-val ingyen: Melyik londoni klub breakere Lee Burridge? (Segítség tavaly novemberi hírünkben.)

Az I Love Deep-párosjegyek nyertesei: Dede György, Dévényi Renáta, Faragó Szabolcs, Hürkecz Gábor, Lőrinc Gábor. A Burride-féle Home-after párosjegyeinek nyertesei: Hegyesi Míra, Márton Lázár, Szuetta Kata, Szuromi Tamás, Viczián György.