Dj-k tizennyolctól hatvanig - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Végre tombol a nyár, rendeznek is szabadtéri bulikat, de a klubok sem ürülnek ki. Jön a Deep Dish, a Monosurround, Goa Gil és a felesége, Ariane, Christopher Lobsinger, Boca 45, Alley Cat és Kid Loco - illusztris névsor.
Vágólapra másolva!

Szerda óta tart a Debrecen melletti Vekeri-tó Fesztivál, és bár egy Alley Cat-fellépésen már túl vannak az ottaniak, a hétvégére is van program bőven: pénteken Blim, Palotai, Naga Kevin és Zsupi, szombaton a holland Martyn & Pressure táncoltatja a fesztközönséget, sőt Marcel is albumbemutatót tart.

A legnagyobb pénteki eseménynek alighanem a siófoki Palace tizenötödik születésnapja ígérkezik, a Deep Dish nyolcórás szettjével. Reméljük, a Clark, Toto Jr., Tommyboy triónak is marad majd idő az éjszakából. Másnap ugyanitt Palace Allstars, a hely legkedveltebb rezidensei közül hárommal, úgymint Newl, Budai és Sterbinszky.

Aki Budapesten keres hasonló zenei világot, annak a Synthetic Specialt javasoljuk, Christopher Lobsingerrel. A mindössze tizennyolc éves, most érettségizett amerikai proghouse-dj mellett Mannel, Aromatic és az Yvel & Tristan páros játszik a Vogue Caféban.

A Robootik klubsorozat ezúttal német vendégekkel erősít. A Moonboutique Records duója, a berlini Monosurround előtt és után Grega és Plesiv elektroclash-lemezei szólnak majd a Kinizsi utcai Kultiplex falai közt.

A Hajógyári-szigeti Mokka Cuka szerfölött ütős víkendet bonyolít. Pénteken a Boca 45 érkezik, amely nevével ellentétben nem Buenos Aires-i szurkolói csoport, hanem egy Boca Juniors-őrült bristoli dj-producer. Ott lesz még Pedro és a The Uptown Felaz (Negro és Future). Másnap a már említett djane, Alley Cat tördeli az ütemeket, Skc és Statik társaságában.

Bugyi közelében, a dél-pesti horgásztónál szabadtéri goaparty lesz, ugyancsak szombaton, Goa Gil és neje, Ariane főszereplésével. Ezzel a lineupot ki is merítettük, a stílus lassan hatvanhoz közelítő doyenje ugyanis szerencsére jó erőben van, mást nemigen enged a pult közelébe, ha felkérik.

A Ludwig Múzeumban viszonylag ritkán bulizhat az ember, ennyiben tehát feltétlenül különleges lesz az Intermámor II - Partyfest a szombati Múzeumok Éjszakáján. A zenéről is gyanítjuk, nem elcsépelt toposzokat hallani majd a Szkárosi & Konnekor és a Bernath/y& Son liveactektől. Utánuk dj Plastic Pete, Maroshy és Miky tesz föl.

Végezetül egy francia triphopper-géniusz a Klub Dilemmában: Kid Locót az Elektronikuszene.hu hozza Budapestre, hogy Pedróval és Secammal együtt pörgessen valami finomat.

Még több infó és egyéb bulik a Partytárban.