Hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Mire számítsunk a hétvégén? Bootleg balhé, győri háromtermes össznépi banzáj, DTD Garden opening, nagyszabású psytrance megmozdulás a szabadban, Hármashatár-hegy fesztivál, Deadcode-est és Black Sun Empire.
Vágólapra másolva!

Aki a múlt heti B.L.I.M. után, most pénteken is a Mokka Cukát választja célpontként, az a francia Loo & Placido mellett a Tilos Rádiós Tituszba és a szintén tilosos Pedro Freekadella fantázianevű projektjébe fog belefutni. A belépő, mint mindig, ingyenes, a helyszín adott, és a nagy melegben nem fog megártani egy-két hideg sör sem.

A Győr környékiek mindenképp célozzák meg az Amnesia Essence estét, ami konkrétabban a püspökerdei Tornapályán kerül megrendezésre. Bár a helyszín fedett, cserébe három különböző stílusú terem programja is terítékre kerül. Lesz egy psy-goa helyszín, a nagyközönség előtt még ismeretlenebb Poper, Fanatikz, Kades, Ulmo, Lamagra fellépésével, egy breakbeat-drum and bass terem, ahol Sikzath, Jim (Szlovákiából), Electribe (a szervezőgárdából), N3tro, Syrus, Fegz keveri majd a törteket és egy chillout-ambient, ahol Mangoa, Marco, Zsaresz mellett külön érdekesség lesz az Al-Matrub dobkör, illetve a Turunga didjeridookör is. A látványról mindhárom helyszínen külön vizuálcsapat gondoskodik majd. A psytrance-t Texi, a break-d'n'b termet Meenzkie és Jim, a chillt pedig Adam és Adam dia tölti fel látvánnyal. A belépő 990 forint.

Kiskunhalason, a jól ismert Dance Tuning Disco kerthelységet nyit a nyárra. Ennek örömére odacsábította egy progresszív house pörgésre Chrisst, Törököt, Bennyt, Tommyboyt, Clarkot és csábítanak mindenki mást is, aki nem szeretne bezárkózni a négy fal közé ma este. A belépő 1500 forint, éjfél után 2000.

Nagy volumenű, a Heineken által is támogatott, látványban és extrákban gazdag psytrance bulit tartanak szombaton az alsónémedi sportrepülőtéren és üdülőcentrumban. A neves izraeli Xerox és Illumination mellett egy tó közepén felállított dj-pulton fog pörgetni Paul Taylor is, illetve a magyar psytrance színe-java: Jirzij, Hruscsov, Oleg, ET. A "szárazföldi" chillben Grego, Buxi, BB303 fogja nyugtatni az idegeket. A belépő 3000 forint a helyszínen.

Zenél az erdő! Fesztiválnak nevezett megmozdulás lesz szombaton a Hármashatár-hegyen. Lévén a program egynapos, a fesztivál jelleget a zenék sokszínűsége fogja biztosítani. Speciális elektronikum parkoló lesz hölgy dj-kkel: Gabriel Lehr & Cemaci live, dj Dork, Monique, Reakthor (D250), R2D2, Christoph, FullLogic. Lesz egy techno-lugas, ahol Wolter, Maks, Placid, Zefyr, Toe zavarja majd fel a bokorlakókat. Tisztáson lesz a goa Tribal-Earth live-val, Toge-gal, Erával, Neospirittel és Snaggal. A hegytetőn EnterSion, Atti, Bódis Gyula, Szency, Meghallgat-Lak, Kereszt ricsajozik majd, míg a domb sötét oldalán Erká, Lia, Lukin, Dice, Sinus görgeti majd az ütemeket. Lazító néven Isu, Tégla (Minimalheadz), Morgontz, Mesterházy (Syrup), Kybortz sem marad hang nélkül, az erdő mélyén pedig Al-Matrog dobkör és Torunga Didgeridoo zengi majd a dalt. Ráadásul mindezt ingyért!

A nyári turné keretén belül Deadcode show lesz a soproni Hangárban. Az összeszokott hármas - Hot X, Igor Do'Urden, Coyote - a szokásos formát hozva garantáltan megtáncoltatja majd a nyugat-magyar közönséget. A belépő éjfél előtt egy ezres, utána 1500 forint lesz.

A Circus Maximus a Fekete Nap Császárát rendelte magához. A holland Black Sun Empire mellett Axel és Sp+Scinetyc osztja majd a techno ütemeket, míg a másik teremben Sil és a magyar Red Bull Music bajnok Rony Bass lép majd fel. A belépő elővételben 2000, a helyszínen 2500 forint lesz.