Idén is lesz Exitfest

Vágólapra másolva!
Bár tavaly kis híján sikerült egyes szerbiai politikusoknak ellehetetleníteni a vajdasági Exit fesztivált, idén is megtartják. Az eddig nyilvánosságra hozott fellépők alapján ismét erős programra kell számítani.
Vágólapra másolva!

Kelet-Európában csaknem egyedülállóan színvonalas elektronikus zenei line-uppal bír az Exisfest, amelyet ezúttal július 7. és 10. között rendeznek, a korábbiakhoz hasonlóan a péterváradi erődben.

Már most több nagy külföldi név érkezését biztosra lehet venni. Így ott lesz az angol proghouse-császár, Sasha; Norman "Fankszólbrada" Cook aka Fatboy Slim; a két brazil drum'n'bass-nagykövet, dj Marky és Patife (Európában még sosem játszottak back to back-szettet); mc Stamina; Cleveland Watkis; a breakbeat koronázatlan, de kétségkívül legnagyobb hajkoronával megáldott Fidzsi-szigeteki királya, Freq Nasty; és végül az Underworld!

A lista természetesen még bővüln fog. A négynapos, sok színpados party jelentőségét jelzi, hogy a BBC egyik csatornája, a Radio 1 élőben fog közvetíteni a helyszínről.