Újabb sztárok a No Man's Landen - Element és Psysex

Vágólapra másolva!
Július közepén négynapos psytrance-fesztivált tartanak Dabason, a Kardos-tanyán. A lineup már most elképesztő, s a főszervező szerint még korántsem teljes, és az elmúlt napokban két újabb sztárral bővült: az Elementtel és a Psysexszel.
Vágólapra másolva!

A No Man's Land fesztivált tavaly rendezték meg először: akkor a Komárom-Esztergom megyei Neszmélyben kétnapos partyt tartottak, összesen két, külföldi nagyágyúnak számító fellépővel (Sonus, Genetic Spin).

A szervezők azonban most nagyobb szabású eseményben gondolkoznak. A már most biztosnak mondható lineup szerint liveactként ott lesz a progpsy-slágergyáros német Sonus idén is, a goaklasszikus olasz Etnica, dallamos, deepes német Space Safari, a svéd Human Blue, a szintén német Magnetrixx, a lüktető, hipnotikus, mindig tökéletes hangzást produkáló SBK (a név mögött álló Sebastian Krüger dj-szettet is), a másik goaklasszikus Shiva Chandrának fiatalabb projektje, a nem kevésbé veretes Auricular. A szervezők legújabb bookingja a német Element, illetve az izraeli Psysex.

A szervező Gammer szerint ez még mindig nem minden. A jelenleg kiírt biztos fellépők csupán a kétharmadát jelentik a teljes programnak. Például várható két killerpsyban (neofullonban) utaztató formáció bookingolása is, melyet Homen, a nemzetközi szinten is egyre ismertebb hazai Para Halu egyik fele intéz. Kérdésünkre, hogy hány emberre számítanak ennyi nagynevű fellépőnél, Gammer azt mondta, számításaik szerint két és fél ezer embernél már nem buknának bele.

A helyszín, a dabasi Kardos-tanya egyébként egy ralipálya mellett fekszik, de több előnye is van: található tó, vizesblokkok, teljes infrastruktúra, ami elengedhetetlen egy ilyen méretű eseményhez. Ráadásul, mint Gammer mondta, a népes budapesti goaszcénának is kedveznek ezzel, hiszen Dabas alig negyven kilométerre van a fővárostól.