A Sonus Neszmélyben

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Fesztiválból sosem elég, főleg mióta a jó idő is megjött hozzá. Ezúttal Neszmély a célpont, az időpont pedig a jövő hétvége - programot már ne is szervezzen senki. Ismét egy kétnapos fesztivál, ismét egy festői szépségű helyen, főleg a psytrance rajongóinak a(z ex) Chakra és a Techtrance szervezőcsapata jóvoltából.

Hazánkba látogat ugyanis egy-egy live erejéig a német Sonus (Jum Jam Records) és a dán Genetic Spin nevű formáció, arról nem is beszélve, hogy zenél majd nekünk a zseniális bolgár chillout-liveact, a Disham is. A szervezők igyekeztek minél több igényt kielégíteni, a nagyszínpadon éjszaka fullon, nappal progpsy-zenék mennek majd.

Liveactekben nem lesz hiány, élőben zenél majd a Quantum State, Kalumet, Psylocke, Plazma és Veela (azaz a Telekinesis PPP) továbbá lesz ott Chillout & Tribal színpad is és rengeteg magyar és külföldi lemezlovas. Hogy csak néhányat említsünk közülük: zenél majd Fungus, Gammer (Future Tribe) Jirzij (Psybaba Recordstore), The Hidden Step (Ausztria), Steven (Hadshot Records; D), Era vs. Oyle (Protoplazma) és még sokan mások.

Az egynapos belépő kétezer-ötszáz, a kétnapos ötezer forint. Elővételes jegyek: Psybaba Recordstore (Budapest, VII. kerület, Király utca 28.) és Indiego (VIII. kerület, Krúdy Gyula utca 7.). Sátrat, bikinit és bográcsot hozni kötelező!

Forrás: [origo]