Drum'n'bassek, farsangok, Chriss, Bob Marley - partyk hétvégére

Vágólapra másolva!
Péntekre a Pachába a Vertex rendez drum'n'bass-bulit, a brit dj Logisticsszel az élen, miközben a Süss Fel Napban, a Hypnosison a Force Mass Motion lesz a fő attrakció. Aztán másnap a Palme-házba a Nowsoundra jön a finn Fanu, mialatt Chriss a Home-ban mutatja be új mixalbumát. Lesz még Farsangi What Da Funk?! és Farsangi Goabál is, az A38-on Bob Marley-emlékbuli, a Trafóban a reggae-s Planéte Bleue, illetve kétéves a Midnight Run technosorozat.
Vágólapra másolva!

Péntek este Hypnosis a Force Mass Motionnal a Süss Fel Nap-ban. A breakpartyn fellép még a Silencer formáció is, Nagy-Britanniából - jegyet ezerötszáz forintért válthatunk a Breakbeat.hu sorozatának Mechanika Különszámára.

Másnap a Kultiplexben Farsangi What Da Funk?!, dj Eliottal, Pedróval, Haze-zel, Zotykával és Kanadakaosszal. A látványvilág a Kiégő Izzók, a Horror Brigád és az 1000% műve lesz.

Szombaton tartja Chriss fő mixlemez-bemutató partyját, mégpedig a Home-ban. A főszereplő dj-szett mellett egy Quasar "fél-liveacttel" is készül. A jegyekért kétezer-ötszáz forintot kell fizetni a helyszínen, míg elővételben egy ezressel olcsóbb.

Szombat este a Pachában a Vertex Essential Beats nevű buliját tartják a drum'n'bass és breakbeat jegyében. Ott lesz mások mellett dj Logistics Angliából. A belépő kétezer-ötszáz kerül a helyszínen.

Ugyanekkor lesz Nowsound is az Olof Palme-házban. A szintén a törtütemek meghatározta party a fellépői között találjuk például a finn Fanut. Bejutás kétezer, elővételben ezerötszáz forint ellenében.

Kashmirban szombat este este tíztől Moonlight Party, amelyen leginkább a technósok és a houserek fognak bulizni, a német Johnny Lamar és Chris White mellett a thaiföldi Max Creep zenéire; belépő kétezer forint.

A mendei Club Prince-ben a második Midnight Run-születésnapot tartják. Itt ugyan csak magyar techno-dj-k adják a talpalávalót, de Benji kivételéverl mindenki párost játszik. Éjfélig tíz forint híján kétezer forintot kell fizetni, utána pedig egy ötszázassal többet.

Bob Marley tisztelői az A38-on lazíthatnak, ahol a Ladánybene 27 mellett a szlovák Polemic, valamint a lengyel Paprika Korps is fellép. Az este kilenckor kezdődő dancehall-reggae-roots-bulira kétezer-ötszáz, elővételben kétezer forintért juthattok be. A programot otthonról is figyelhetjük, az [origo>play]-en.

Ugyanezen a napon, a Trafóban Wobbly's Party, a külföldi vendég pedig a belga Planéte Bleue. A reggae, a hiphop és a break kedvelőinek itt csak egy ötszázast kell fizetniük a tikettekért.

Szombat este Farsangi Goabállal ünnepeljük a MÁV-partyk harmadik szülinapját, természetesen a MÁV-sporttelepen. Ott lesz többek között az osztrák Maxximus; a látványért a Trixx és Hyko felel. Belépés kétezer forint ellenében.

Bővebben és még több party a Partytárban!