Szombaton jön a Hybrid - nyerteseink!

Vágólapra másolva!
A Hybrid formáció manapság már egy komplett zenekart jelent, de az alapító duó még mindig szívesen dj-zik. Ezt teszi szombaton, a Home Clubban is - a bulira öt darab kétszemélyes belépőt sorsoltunk ki!
Vágólapra másolva!

A Hybrid együttes tagjai fognak fellépni a Home-ban január 22-én, szombaton. Igen, ez nem elírás: a páros alapító tagjai a kezdetektől szerettek volna komoly zenekari felállásban színpadra lépni, élő elektronikus zenei koncepcióval. A második lemez, a Morning Sci-Fi munkálatainál el is érték, amit akartak, a Gluglun és legutóbb az AAD meghívottjaiként be is mutatták, milyen lett az új hangzás.

Nem mindennapos történet, hogy két break-fenegyerek zenekarra vágyna, a Hybrid esetében mégis erről van szó. Azon túlmenően, hogy már első lemezük, a Wide Angle is teljesen sikeres volt, a második album készítésekor, hogy jobban ki tudják bontakoztatni a tehetségüket, három új taggal bővült a formáció. Éles váltással zenekarrá nőtték ki magukat, rendes, szövegírói múlttal bíró dalszerzővel, vokállal, miegymással.

Saját bevallásuk szerint em az a céljuk, hogy két gitárral, két szintivel a sokadik dance-csapattá nőjék ki magukat, pusztán életet szeretnének csempészni az elektronikus zenékbe. A lemezpörgetésről sem mondtak le persze, ezúttal Budapestre is egy dj-szett erejéig látogatnak el.

A Home-ban tartandó bulijukra a jegy elővételben 2000 forint, a helyszínen 3000. Kétszemélyes belépőt nyertek: Bakk Nándor, Nagy Beáta, Reich Anna, Harsányi Olivér, Bense Dániel. Gratulálunk és jó bulizást!