Az AAD-re jön a Hybrid - nyerj jegyet

Vágólapra másolva!
Az immár öttagú formáció, a Hybrid két alapító tagja, Mike Truman és ChrisHealings lép fel szerdán a Süss Fel Napban, a Chi Recordings klubestjén. Azaktuális Ablak-a-Dubra vendége lesz még a Magyarország kevés ambient-dj-inekegyike, Jácint is.
Vágólapra másolva!

A Hybrid múltja alapján ideális választás egy AAD-re, elvégre a srácok, mióta az eszüket tudják, otthonosan mozogtak úgy a break, mint a proghouse területén. Annál érdekesebb, mit művel a pultban Mike és Chris manapság, amikor élőben már teljes zenekari felállásban játszanak. Aki hallotta őket nyáron, a Gluglu Fesztiválon, tudna mesélni...

Mellesleg nekik is javasoljuk, hogy képezzék magukat tovább Hybrid-témában, nem szólva a két rezidens, Naga és Kevin hetente megújuló lemezparkjáról. A bulira ezernyolcszáz forint a beugró, tagságival egy ezres, este tíz előtt pedig ezerkétszáz, de aki velünk játszik, ingyen bejuthat. Két jegyet sorsolunk ki ugyanis azok között, akik válaszolnak a következő kérdésre: Hogy hívják a Hybrid kiadóját? A leveleket a [email protected] címre várjuk, szerda délután háromig, Hybrid tárggyal.